![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 19 2021, 13:20 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור מתכון||עוגת שוקולד במיקרו ב5 דקות ![]() ○ שם המאכל: עוגת שוקולד במיקרו ○ המקום ממנו הוא לקוח: כאן ○ מצרכים וכלים: ספל חרסינה ,כף ,4 כפות קמח תופח ,4 כפות סוכר, 2 כפות קקאו ,ביצה ,3 כפות חלב ,3 כפות שמן מידע על המאכל: עוגת שוקולד זה המתכון הבסיסי ביותר לעוגה ,ככה מתחילה דרכו של כל קונדיטור/אופה וגם לכל בן אדם רגיל שאוהב להיות במטבח. שוקולד זה עשוי מפרי הקקאו שיש בברזיל. בהתחלה השוקולד מר מאוד אבל אז הוא עובר תהליכים במפעל והופכים אותו לשוקולד שכולנו מכירים היום. שוקולד זה מאוד דבר ישן עוד מלפני המאה בשישית.שוקלד נכול להתבטא במלא צורות: ממרח ,משקה ,ובתור חפיסה. אופן ההכנה: בהתחלה לוקחים את כל המרכיבים היבשים (קמח תופח ,הקקאו ,סוכר). שופכים בכמויות האלו: 4 כפות קמח תופח - 2 כפות קקאו - 4 כפות סוכר, ומערבבים הכול. אז לוקחים את שאר המרכיבים (חלב ,שמן ,ביצה) בכמויות האלו: ביצה ,3 כפות חלב ,3 כפות שמן ולערבב הכל עד לקבלת עיסה אחידה ללא גושים של קמח. ואז לשים את זה במיקרו ל3 דקות. אחרי השלוש דקות תנו לזה קצת להתקרר ובתיאבוןןןןן. דעה אישית: אני ממש אוהב את העוגה הזאת. היא ממש טעימה ומעלה מצב רוח על הפנים. אפשר להוסיף קצפת/בננות חתוכות/תות מעלה בשביל לשפר. אני אוהב לעשות את העוגה הזאת כשאני משועמם וזה מעסיק אותי. וזה כיף לעשות קינוח טעים רק ב5 דקות ולא באיזה שעה או משהו כזה אבל אחרי זה אתם תצטרכו לנקות את זה. אז אני מסכם את זה בתור מתכון מאוווווד טהים וקל להכנה אבל מלכלך מאוד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2021, 12:19 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראה ממש טעים! רק צריך להקטין קצת את התמונה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2021, 12:34 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה!
עכשיו היא פחות גדולה ><. -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |