![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 67 68 [69] 70 71 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 21:23 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שהלוגו באמת היה מגניב
לרגע חשבתי שהעיניים שלי מרצדות מעייפות -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סבבה אז קודם כל אממ נירוונה הם אחלה ואשטון אירווין, גאד, הוא אחד האמנים האהובים עליי הנה רשימה חמדמדה של אמנים שאני ממליצה עליהם: ארקטיק מאנקיז, נירוונה, פינק פלויד, גרין דיי, לנה דל ריי, בילי אייליש, Queen, הביטלס, Girl In Red, אשטון אירווין, הקלאש, בלונדי, Wallows, אוליביה רודריגו, KISS, U2, טוונטי וואן פיילוטס, מקפליי, קונאן גריי גם פייבסוס אחלה אבל לא יודעת כמה תתחברי לשירים שלהם -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||||||||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן רק אולי שיהיה ממקור כלשהו שהוא לא הפריקינג הנהלה חבר'ה תעצרו כולם את הדיבורים ואת הנשימה שלכם ותריעו להנהלה! ירין, שעיצב כמובן את כל הפעילויות מן הסתם ליאור, שזכה לפרסום הפקפקן שלו על הדרך מאיר ש... אנערף. פיקח על הכול? שקד, שהפציצה עם הרעיונות ורד, שתמיד נמצאת מתי שצריך אותה ושאר הסגולים, שאף פעם לא מאכזבים אותנו ודואגים להשלים את מה שחסר הידד להנהלה!! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 21:24 PM
|
||||||||||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פורטלוש הזה גונב את כל הפוקוס. מגיע לו שהוא נחטף -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכי חשוב שניצחתי את אורי!!!!
ואת יהלי, כמובן. -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר הודעה זו נערכה ע"י Kaladin ב Aug 25 2021, 21:26 PM -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גרררר -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי חד משמעית איך הייתי רוצה להיות חלק מהנהלה כזאת מדהימה ואיכותית -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||||||||||||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו אני וזיו זכינו להיות שאר הסגולים נחמד לנו -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 21:25 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הידד להנהלה!!
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||
צחקה בחדווה הנהלת האתר, פרופסורית לתולדות הקסם והשותפה לפשע של מאיר -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהובים המשימה הראשונה הייתה השיא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||||||
לול אל תדאג גם על מאיר ירדתי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכי כיף להיות שאר הסגולים. אתם משלימים את החסר שאני מפקח עליו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ יהלי בבקשה קצת דיסקרטיות -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |