![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 28 29 [30] 31 32 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 24 2021, 21:10 PM
|
||||||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא גרוע גם בלי קשר ללימודים אז כן אני אגיד לך מה, כשזה מבחן סמוך לזמן שבו לומדים את הנושא אין לי שום בעיה. אני די טובה במתמטיקה. הבעיה היא שזה מבחן מסכם על שנה שעברה שהם עושים את זה בתחילת השנה הזאת כשכבר חודשיים לא נגעתי בחומר ועכשיו כבר התחלנו חומר חדש של כיתה י', ואני אמורה להיזכר בהכול לבד. וטעויות טיפשיות זה לשכוח דברים בסיסים ביותר או לא להבין מה הכוונה בשאלה או בכלל איך להתחיל להסתכל עליה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 24 2021, 21:11 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עמוק מאוד אבל נראה שהרגשות בראש של ריילי (ככה קראו לה?) הם כל התכלית, עצב היא פשוט עצב וזה הקיום שלה, אז יכול להיות שהיא מרגישה משהו שהוא לא עצב? אם אני זוכר נכון, היה רגע שהיא לא חשה עצב בסדר גמור הגר מה הולך? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מממ הגיוני אבל נגיד שמחה לקראת הסוף הייתה עצובה קצת -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עייפה מאוד
בדרך הביתה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2021, 21:13 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז אולי זה לא התכלית שלהם והם מרגישים בעיקר עצב/שמחה/כעס (לא וזכר מה עוד)
ויש רגעים שהם מרגישים גם את שאר הרגשות במנות קטנות לאיפה הלכת הגר? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2021, 21:13 PM
|
||||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה מגניב -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 24 2021, 21:14 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדעתי כן יש להם רגשות. למרות שכל המהות שלהם היא רגש אחד, אפשר לראות שבכל הסרט לכל רגש יש גם רגשות אחרים. נגיד שמחה כל הזמן מנסה להיות שמחה, אבל היא גם מיואשת כשהם לא מוצאים את הדרך חזרה, או פוחדת כשהאיים נשברים -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 24 2021, 21:15 PM
|
||||||
מגניב אין לי מושג למה אני מתעמקת בזה אני אפילו לא רואה את הסרט הזה עכשיו -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 24 2021, 21:17 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו יש מחר יום סביר לפחות
גם משהו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2021, 21:19 PM
|
||
האם יכול להיות שריילי מאומצת?
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2021, 21:21 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי עם חברות בתל אביב ומחר עובדת -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 24 2021, 21:22 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2021, 21:29 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהוי
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2021, 21:31 PM
|
||
היי ורד
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2021, 21:33 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלוםלום
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |