![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 22 2021, 23:29 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצלחנו!!! כל הכבוד
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2021, 23:30 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מתלבטת אם לרדת מצוותוכן אבל יחסרו לי הגישות
אבל אני כבר לא ממש פעילה שם לא תרגמתי כלום ממאי בערך -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש תני כיף -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עובד בום אין על השיטה הזאת של ניסוי וטעייה -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Aug 22 2021, 23:31 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קודם כל אם רוצים להטמיע סרטון אז צריך לראות איך האתר מתייחס לתגית של יוטיוב, ואז אפשר להתקדם ללנסות להבין איך אפשר (אם אפשר) להטמיע פלייליסט שלם. אז נעשה פה ניסיון ראשון: קוד vc6aHpPGPYU עכשיו בתוך הקוד ניתן לראות את הקוד הבא
מה שאומר שברמת העיקרון ניתן להטמיע כל קישור שמתחיל עם https://www.youtube.com/v/, כולל שירים שמפנים לפלייליסטים. אם זה היה באג ריפורט הייתי מדווח גם על פרצות אבטחה אפשריות אבל אני מאמין שחפרתי מספיק -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 22 2021, 23:32 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחח מי זאת שמתחילה עוד ועוד סדרות אבל לא מסיימת אף אחת
|
|
פורסם ב: Aug 22 2021, 23:33 PM
|
||
התחלתי סופרגירל אבל די משעמם אופס
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Aug 22 2021, 23:33 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב @ורד @שקד האשכול של רחבת הריקודים נשף מוכן!
|
|
פורסם ב: Aug 22 2021, 23:34 PM
|
||||
הגיוני התחלתי את זה כשהייתי ממש קטן וממש התחברתי והחיבור ממשיך עד היום עד לאובססיה קלה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אני! יש לי רשימה של איזה 5-6 סדרות שחסר לי לראות את הפרק או שני פרקים האחרונים למרות שרוב הסדרות הן של כאן -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה קצת בעייתי לדעתי להגיד ש"יחסרו לך הגישות" זה כאילו קצת מההתחלה עשית את התפקיד הזה בגלל גישות ולא כי רצית לתרום לאינציקלופדיה -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
מזל טוב!!! באמת שהתעלת על עצמך מבחינת ניסוחים הנשף -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 22 2021, 23:35 PM
|
||||
זה לא מסוג הדברים לכתוב בנו"ה? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 22 2021, 23:35 PM
|
||||||
אה מוש אבל בשביל הבריאות הנפשית שלי אני צריכה שקארה ווין יהיו ביחדדדד די -------------------- 💋
|||||
|
פורסם ב: Aug 22 2021, 23:36 PM
|
||||||||
כולנו פאק כולנו יואו ווין חיים שלי איך שאני מתגעגעת עליו אעעעעע די נורא חסרות לי כל הדמויות משם הצילו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |