![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 22 2021, 23:38 PM
|
||||||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיי אבל קארה מאוהבת במה שמו החבר של סופרמן סעמק ויןןן מושלםםםם די אוקיי אבל יצאה עכשיו עונה חדשה ואני לא יכולה לראות ותה כי לא ראיתי את שאר הסדרה אוף -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Aug 22 2021, 23:39 PM
|
||||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איכס איכס איכס ג'יימס לאיזה קטע הגעת? שלא אספיילר לך או שאת לא מתכוונת להמשיך -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פוף
טוב אולי אני אבוא לנשף נראה ידעתם שהמילה נשף מופיעה בתהילים??? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כן אבל הדיון הזה היה כאן. בכל מקרה כולם יראו ברביעי את מה שעשיתי לאשכול רחבת הריקודים המסכן. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 22 2021, 23:40 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נמאס לי מהחיים
ומעצמי זהו, הרגשתי שאני צריך לכתוב את זה -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2021, 23:41 PM
|
||||||||||||||
את מוזמנת לספיילר כזה אבל אני כן אמשיך בתקווה שיהיה מעניין יותר אני ממש אוהבת ספוילרים אבל כן הוא מגעיל אותי וגם לא כזה חתיך אבל אתה רואה את העונה החדשה?? -------------------- 💋
|||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 22 2021, 23:41 PM
|
||||||||
מ מ מ מסכן? מה עשית לו שהוא מסכן? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Aug 22 2021, 23:43 PM
|
||||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגלי בנשף ורד ושקד יכולות לגלות כבר עכשיו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Aug 22 2021, 23:44 PM
|
||||||||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברור!!! היא ממשיכה בעוד יומיים ואעיאעיאטטר מתרגשיםםםם יש. בסופו של דבר נפתרים משניהם אבל ווין יחזור בעונה החדשים ואני מתרגשים לזההההההה הצילו אני כל כך אוהבים את הסדרה הזאת שזה קסום -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||
וואי אבל אתם זוכרים במקרה שיש לי בת מצווה ב20.9 כזה נכון?
-------------------- 💋
|
|
|
||||||||||||
אוי שתוק זה לא תחסום שור בדישו בערך סוג של או שחא אבל עזוב את זה הקטע המגניב זה שהמילה נשף היא מתהילים. ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Aug 22 2021, 23:45 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אני עוד ערה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2021, 23:46 PM
|
||||||||||||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TIL שהמנגנון ספויילר בHPD עדיין לא עובד ספויילר: לא, אין לי כח לתקן אותו, תסתדרו -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||
יאאא מוששש אה אמג יש יש יש לפחות רק הוא ולא ג’יימס הסדרה הזאת האמת נראית מגניבה בטירוף אבל מה שכן איך קארה נהייתה בלונדינית מציק לי ככה. חיפשתי ספוילרים בויקיפדיה כמו תמיד אבל אין כזה -------------------- 💋
|||||||||||||||||
|
|
||
אני כל כך מתרגשים לגבי הנשף אע
יהיה כל כך כיף והניסוחים והרעיונות והלפ הכל כל כך טוב -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |