![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 22 2021, 23:47 PM
|
||||||||||||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואתה עוד שואל למה פחות משתמשים בתוסף ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי איזה מוזר שתכף כבר נשף אנשי השנה הצילו
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי?
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2021, 23:49 PM
|
||||||||||||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פאק אני זוכרת בתור ילדה שבעונה השנייה היא נהייתה לי יותר מידי אפלה ובדיוק הנטפליקס שלנו נגמר ואז כמה שנים אחרי צפיתי בסדרה שוב ואימלה כל כך טוב זה פשוט אנשים שאני מתחברת אליהם אלכס לסבית והסדרה בכלל גיי פרינדלי וזה קסום וז'וןןןןןןן ו-וויןןןןן ופאק לינה לות'ור כל כך מהממת שזה כואב -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 22 2021, 23:50 PM
|
||||||||||||||||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כבר הכרזתי שסגרתי את הפרוייקט הזה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 22 2021, 23:51 PM
|
||||||||||||||||||||||||
אה אופס -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 22 2021, 23:56 PM
|
||||||||||||||||||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמג אלכס? וואי וואי לפני כמה ימים ראיתי סדרת ריאליטי על איפור וכתבו שם את הפרנאונס של כל משתתף והייתי כזה הצילו. סדרות שהן גיי פרינד לי זה בכללי>>>>>>> -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 22 2021, 23:58 PM
|
||||||||||||||||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן!!! וזה פאקינג קסום באמת שאני כל כך אוהבת את הסדרה הזאת סופרגירל, קרייזי אקס וניו גירל סדרות שפיתחתי חיבור יותר מידי גדול עם הדמויות שהן הפכו להיות כבר חלק ממני -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 23 2021, 00:01 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה אנשי השנה? אוי לא! צריך להתכונן!!! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 23 2021, 00:05 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה יהיה מרשים
...אם אני לא אנטוש את זה כמו כל דבר אחר -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 23 2021, 00:06 AM
|
||||||
יוווו מה עם נוד השנהההההה משתמש.ת השנהההה שירשיר השנההה -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 23 2021, 00:07 AM
|
||||||||
שירשיר השנה צריך להיות דבר אמיתי שירשיר מקסימה. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Aug 23 2021, 00:07 AM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה בפאקינג ינואר עכשיו אוגוסט -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 23 2021, 00:10 AM
|
||||||||||
יש כזאת קטגוריה קוראים לה גריפינ השנה אבל כן שירשיר השנה זאת קטגוריה מעולה וגם ערפד השנה או איש/אשת החצות של השנה -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Aug 23 2021, 00:10 AM
|
||
אוקיי אבל
בריטים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |