האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

גאווה לאומית || פעילות
פורסם ב: Aug 24 2021, 15:02 PM
צטט הודעה

פרשנית לענייני החיים של ורד

פרטי משתמש
קבוצה: אחראית פעילויות ופרויקטים
חרמשים: 2146960689
מגדר:female
משתמש מספר: 52249
חפצי המשתמש: צפה

User Posted Image
פעילות

שלום לכם, משתמשים אהובים! מה שלומכם היום? אני מאוד מקווה שישנתם טוב, כדי שיהיו לכם מספיק אנרגיות לקום מחר בשלוש לפנות בוקר לראות את ה-

לראות את מה? האולימפיאדה הסתיימה כבר!

אתם צודקים - וגם טועים. כי ממש לפני מספר דקות נפתח בטוקיו אירוע אולימפי נוסף - המשחקים הפאראלימפיים!
המשחקים הפאראלימפיים (מכונים גם אולימפיאדת הנכים או פאראלימפיאדה, באנגלית: Paralympic Games) הם אירוע רב-ענפי בינלאומי, בו מתחרים ספורטאים עם מוגבלויות. המשחקים הפאראלימפיים העיקריים נערכים בקיץ מדי ארבע שנים, כשמשחקי החורף, המצומצמים יחסית, נערכים שנתיים אחרי כל קיץ פאראלימפי, בחורף, בסמוך ואחרי המשחקים האולימפיים, ובחסות הוועד הפאראלימפי הבינלאומי.

-תודה, ויקיפדיה

המשחקים הפאראלימפיים הם אירוע מיוחד ויוצא דופן, שגם שווה צפייה בפני עצמו - אבל גם בזכות המשלחת הישראלית המדהימה. במשחקים הפאראלימפיים, ישראל ממוקמת במקום ה-13 בעולם מבחינת כמות המדליות שלה, עם 375 מדליות בסך הכל(!) - מהן 123 מדליות זהב, 123 מדליות כסף ו-129 מדליות ארד. למעשה, מאז היווסדם של המשחקים בשנת 1960, לא הייתה פעם אחת בה ישראל זכו בפחות משלוש מדליות, כשהישג השיא הגיע ל-69 מדליות במשחקים הפאראלימפיים בשנת 1976.

וואו!!! כל הכבוד לספורטאים, זה מדהים!

אתם ללא ספק צודקים. ועכשיו, בפתיחת המשחקים הפאראלימפיים, לאחר האולימפיאדה המוצלחת ביותר בהיסטוריה של מדינת ישראל (ארבע מדליות מדהימות שלא הולכות ברגל), הגיע הזמן לפרגן קצת לספורטאים ולספורטאיות הישראליםות, שמביאים לנו כבוד עצום שנה אחר שנה. לאבישג סמברג, ארטיום דולגופיאט, נבחרת הג'ודו, לינוי אשרם וכל שאר חברי וחברות המשלחת האולימפית - וגם למורן סמואל, דורון שזירי וענבל פיזרו, זוכי המדליות הפאראלימפיות בריו 2016, ולכל 33 חברי וחברות המשלחת הפאראלימפית שייצגו אותנו השנה בטוקיו.

אנחנו חד משמעית בעניין. איך נעשה את זה?

אני יודעת! אפשר שנתאגד כולנו ונתרום להם חרמשים, הרי הם גם ככה כמעט אף פעם לא מקבלים מספיק כסף מהמדי-
אה, לא? זה לא עובד ככה בעולם האמיתי? טוב, נו. אז נלך על האפשרות השנייה הכי טובה שיש לנו, והיא לסקר אותם!
כפי ששמתם לב, אשכול המדריכים של הפורום עבר ריענון קל, וכעת הוא כולל בתוכו מדריך לסיקור ספורטאי/ת. ואיזו דרך טובה יותר לחנוך אותו יכולה להיות מאשר לסקר ספורטאי/ת אולימפי/ת ישראלי/ת? נכון, אין דרך כזו. וזה למה זה בדיוק מה שאנחנו הולכים לעשות בפעילות הזו! איזה כיף לנו.
בפעילות, עליכם לבחור ספורטאי/ת אולימפי/ת ישראלי/ת ולסקר אותו/אותה. זה לא חייב להיות ספורטאי שהשתתף באולימפיאדת טוקיו, או ספורטאית שזכתה במדליה - הרי כל הספורטאים האולימפיים למיניהם, בכל זמן ולכל מקום אליו הגיעו, ייצגו אותנו בכבוד ומגיע להם לזכות בהערכה. וכן, גם ספורטאים פאראלימפיים נחשבים. את הסיקור עליכם לכתוב, כמובן, לפי המדריך לסיקור ספורטאי החדש-דנדש שלנו.

יאללה, אנחנו על זה! אבל להזכירך, זה שהספורטאים לא מתוגמלים לא אומר שגם אנחנו...

כן, כן, אתם והדרישות שלכם. לכו תלמדו ג'ודו, אולי זה ילמד אתכם דבר או שניים בקשר לזה שתגמול יכול להיות גם נפשי ולא רק חומרי. אבל עד אז, אני מסכימה לתגמל אתכם ב-150 חרמשים מוזהבים ו-5 נקודות בית, נוסף כמובן לתגמול מאשכול התגמולים! שווה, לא? ושימו לב - אתם גם יכולים להשתתף בפעילות עד פעמיים!
יש לכם בדיוק שבועיים, עד ה-5 בספטמבר (איזה קטע, זה גם יום סיום המשחקים הפאראלימפיים) לפרסם את הסיקורים שלכם. אז קדימה, למה אתם מחכים? רוצו לסקר!

CODE
[COLOR=DeepSkyBlue][B]שם:[/B][/COLOR]
[COLOR=Gold][B]הספורטאי/ת שסיקרתי:[/B][/COLOR]
[COLOR=DeepSkyBlue][B]הסיקור שלי:[/B][/COLOR]
[COLOR=Gold][B]הערות/שאלות/אולימפיאדה!:[/B][/COLOR]

--------------------
שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים

User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Sep 5 2021, 07:42 AM
צטט הודעה

פרשנית לענייני החיים של ורד

פרטי משתמש
קבוצה: אחראית פעילויות ופרויקטים
חרמשים: 2146960689
מגדר:female
משתמש מספר: 52249

קדימה חברים, איפה אתם?! הפעילות מתארכת בארבעה ימים, מהרו להשתתף;

--------------------
שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים

User Posted Image

---------
פורסם ב: Sep 5 2021, 18:19 PM
צטט הודעה

מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 19966
מגדר:
משתמש מספר: 73678

CODE
שם: אבישג, יו לא צריך לכתוב כינוי, יאי
הספורטאי/ת שסיקרתי: הסמלש שלי (אבישג סמברג)
הסיקור שלי: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...0&#entry8999339
הערות/שאלות/אולימפיאדה!: אופסי על האיחור
ואם אפשר כשאת מעלה נקודות לציין את השם וזה כדי שאני אמיר בבנק הנקודות ובלה בלה בלה תודה לא, ממש לא בא לי פשוט לראות ולהסתכל בגאווה שאני היחידה שעשיתי את הפעילות ואני אפסיק לכתוב כי אף אחד לא עומד לקרוא את זה כי זאת לא תגובת השנה וכל זה
אה והערה, למה זה בצבעים של מכבי?

--------------------
User Posted Image

אבידג - פרשתי

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025