![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (10) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 19:22 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמו הארי עם הארי דאוס אקס מכינה ודובי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 19:22 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להלהלה
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 19:23 PM
|
||||
![]() מוגל |
כולנו מאחוריך אל דאגה אה וסתם עצה לך לדובי יש לו הכל -------------------- *חתימה מרגשת* אתם יכולים לקרוא לי אנה היה לי פה פעם פרופיל מוכר החלטתי לפתוח דף חדש ושמישהו ישלח לי ינשוף כי אני משועממת 24/7 (אגב, אני מבטאת במחיר סמלי של עשרה חרמשים, אז מוזמנים לשלוח ינשוף!) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תאמינו לי, פורטלוש הזה תחמן
-------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
כן גם עיניים גדולות וגם רעיונות מעולים וגם... פיגיון.... בחזה. ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 19:25 PM
|
||||||||
![]() מוגל |
אתה לא עשית את זה עכשיו *בכי היסטרי* -------------------- *חתימה מרגשת* אתם יכולים לקרוא לי אנה היה לי פה פעם פרופיל מוכר החלטתי לפתוח דף חדש ושמישהו ישלח לי ינשוף כי אני משועממת 24/7 (אגב, אני מבטאת במחיר סמלי של עשרה חרמשים, אז מוזמנים לשלוח ינשוף!) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 19:30 PM
|
||||
![]() נשףףףףףףףףףףףףףף!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא נכון! לא הכנסתי את השם שלי בגביע! הייתי ב... אממ... תעזרו לי למצוא אליבי! אבל לא כאן, בפעילות -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 19:32 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוד מישהו רוצה לגעת בגביע האש שלא קשור אלינו חוץ ממני?
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 19:32 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טובוש מה עושים
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 19:34 PM
|
||||||||||
יש לי הומור קצת שחור -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 19:34 PM
|
||||
![]() מוגל |
שברתי את המחשב שלי בטעות -------------------- *חתימה מרגשת* אתם יכולים לקרוא לי אנה היה לי פה פעם פרופיל מוכר החלטתי לפתוח דף חדש ושמישהו ישלח לי ינשוף כי אני משועממת 24/7 (אגב, אני מבטאת במחיר סמלי של עשרה חרמשים, אז מוזמנים לשלוח ינשוף!) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 19:35 PM
|
||||||
אני מבין שאת פרדוקסלית -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 19:36 PM
|
||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה שאתם פה ולא בפעילות, ככה לפורטלוש לא יהיה תירוץ לרמאות שלו!
-------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אומייגאד תקשיבו בואו נעשה שיחה לפני האלף בית כדי להעיר פה את השולחן
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() מוגל |
להגנתי בסך הכל ניסיתי להוריד מיקמק למחשב כי חברה שלי חפרה לי על זה -------------------- *חתימה מרגשת* אתם יכולים לקרוא לי אנה היה לי פה פעם פרופיל מוכר החלטתי לפתוח דף חדש ושמישהו ישלח לי ינשוף כי אני משועממת 24/7 (אגב, אני מבטאת במחיר סמלי של עשרה חרמשים, אז מוזמנים לשלוח ינשוף!) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |