![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (18) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 20:06 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יופי, והנה קופון ל3 בורגולים ב10. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי אמנון היקר יואיל בטובו לתרום לך כמה אגורות מהשקית הנדיבה שלו -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בינתיים הוא שם לבד, מקשיב לעצות סותרות מהמשתמשים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה כל הבוריקיטוס והשוקו החמוץ הזה??? -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 20:07 PM
|
||||||||||||
האנשים שעקפת היא אומרת לי!!! מה עם זכות קדימה לקשישים גברתי??? שפע יששכר סניף יבנה מתנכל ללקוחותיו הזקנים!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו לא האימה -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||||||
אל תשכח לתייג אותי, תמיד כשעושים עליי שיימינג אני אף פעם לא מוצאת א זה! -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 20:08 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
אה, זה מצאתי חצי אכול בפינה של הסופר. אני צריך הנחה על זה בגלל איכות המוצר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 20:08 PM
|
||||
אין בעיה, אני כותבת לך תלוש בסך 1.80, אתה רשאי לקנות כל דבר שאתה רוצה בסכום הזה -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 20:09 PM
|
||
בוכההה אנחנו כמעט מנצחים
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אמנון היקר, אם ננצח תזכה ב200 חרמשים. 🌹
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
ולא תהיה חייב לשלם באגורות מר פרופסור להיסטוריה ☺️
|
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 20:10 PM
|
||||||||||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה אני בא לעשות הייט וואץ' לריקודים שלו -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
יהלי אקשטיין מציץ!!!!
|
|
|
||||||||||||||||
זה בסדר, אני אדאג לזה כבר. * שוני מופיעה משום מקום ומחייכת את החיוך השטני שלה * "אני נמצאת כאן בשפע יששכר סניף יבנה, עדה למקרה מזעזע בו צוות הסופר מתנכל ללקוח קשיש וחסר ישע שנוהג לקנות אצלם בכל יום, לקוח נאמן. בינתיים אני מתעכבת פה להרצאה שלי על דגני בוקר משמינים ואני צריכה לאסוף את סוף מהפסיכולוגית!!! בואו נשמע מה יש לגברת שטיינבוך להגיב בעניין." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |