![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 29 2021, 22:43 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיון | הסוף שהרס את הסדרה אז לאחר בדיקה בחוקי הפורום ועם מנהל גלובאלי הבנתי שדיונים לא מצריכים אישור מנהל, אז הנה אחד. קרה לכם פעם שראיתם סדרה כלשהי, עונה אחת או שמונה עונות - הסדרה הייתה כל כך מדהימה, לא יכולתם להוריד את העיניים מהמסך. ואז הגיע הסוף, אחרי הרבה פרקים, ואתם ציפיתם לטירוף וקיבלתם אגרוף בפרצוף. איזו סדרה זו הייתה? ולמה הסוף שלה הרס לכם את הסדרה? אני הייתי רוצה לדבר על סדרה שהסוף שלה מאוד שנוי במחלוקת בקרב המעריצים והיא איך פגשתי את אמא. אכתוב בלבן לטובת כל מי שלא ראה את הסדרה ולא רוצה לגלות מה הסוף. אז הסדרה נגמרת בשני פרקים שמתחילים ישר אחרי החתונה של ברני ורובין ורצים במשך כמה שנים קדימה, מציגים אירועים חשובים שהתרחשו במהלך השנים. הסדרה מסתיימת בכך שטרייסי נפטרת ממחלה, וטד מסיים סוף סוף את הסיפור שלו. הילדים מבינים שכל הסיפור הארוך היה בעצם הבקשה שלו מהם לבקש מרובין לצאת איתו, לראות האם זה בסדר מבחינתם. הם מסכימים והסדרה נגמרת בשחזור וסגירת מעגל לדייט הראשון שלהם, כשהוא מחזיק קרן יער כחולה מתחת לבניין שלה. הסוף הזה באמת עורר סערה בקרב מעריצים רבים של הסדרה עד שהיוצרים שלה הוציאו סוף אלטרנטיבי לסדרה שבו היא מסתיימת אחרי השיחה של טד וטרייסי ברכבת וככה בעצם טד וטרייסי חיים עד היום באושר. לדעתי הסוף המקורי לא היה מאוד לא צפוי, כי כל הסיפור סובב סביב העובדה שטד מאוהב ברובין ותמיד יהיה, וזה שהם סיימו ככה את הסדרה זו חתיכת סגירת מעגל. מצד שני, טרייסי כזאת מקסימה ומגיע לה ולטד להיות בייחד. בתכלס, אני יחסית ניטרלי בכל הסוגיה הזאת. אני לא מצליח לצבוע את הקישור של התמונה בלבן אז שימו לב שזה ספויילר ואל תלחצו אם לא סיימתם לראות את איך פגשתי את אמא. https://i.imagesup.co/images2/d40d07a15a9ed...baae2237507.jpg אשמח שתכתבו איזה סוף של איזו סדרה הפתיע אתכם. כתבו את שם הסדרה בשחור שנדע על מה מדובר ובבקשה תצבעו כל ספויילר אפשרי בצבע לבן כדי שלא יהרוס לכל מי שמתכנן לראות בעתיד את הסדרה. דיון נעים ❤ -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2021, 07:02 AM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אזהרה: אין אף ספוילרים בהודעה זו.
הסוף הרבה פעמים יכול להיות דבר שמפחיד לעשות, ובצורה מובנת, כי לא תמיד היוצרים של הסדרה יודעים אם קהל המעריצים שלהם מוכן להיפרד מהדמויות האהובות. אבל אם יש דבר שממש מאכזב אותי, זה סוף של סדרות כמו משפחת סימפסון. -רגע אבל ממתי יש סוף למשפחת- בדיוק. להימנע מהסוף, ולהתקדם כמה שיותר עם אותם דמויות, אותו קונספט, במשך עונות רבות (משפחת סימפסון זה בסביבות ה-30 לדעתי, הפסקתי לספור) מאבד לגמרי את הקסם שהיה פעם לסדרה - ובתור בן אדם שדווקא לא הרבה הרבה משפחת סימפסון, אני יכול להיות עדיין בטוח שזה רלוונטי אליה, כנל לגבי סדרות שקשורות אליי (לשם שינוי) כמו בובספוג, עם איזה עונה 13 או 14 או אנערף, והמופלאה, שהכריזו כבר על עונה 6&7 בקונספט שכבר מיצא את עצמו בעונה השלישית, או מסקנה: סוף יכול להיות מאכזב לפעמים, אבל בסופו של דבר להכול צריך להיות סוף. אני יודע שזה לא בדיוק מה שהתבקש לדיון, אבל חשבתי שכדי ליצור אווירה יותר דיונית אני אכניס עוד אספקט בנושא הזה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2021, 13:49 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שאתה מעלה כאן משהו מעניין. הרבה סדרות מצויירות ממשיכות לעוד עונות, במיוחד סדרות כאלו סטייל משפחת סימפסון, איש משפחה, אבא אמריקאי וכד' שכביכול בסוף כל פרק העלילה מתאפסת וחוזרים לנקודת המוצא, מן קומדיות מצבים כאלו. אני לא יודע אם בהכרח ממשיכים אותן כי לא רוצים שיסתיימו אולי גם יותר קל להמשיך אותן כי בעולם מצוייר העלילה יכולה ללכת להרבה כיוונים וגם ככה כקומדיות מצבים מצויירות לרוב הסוף הוא לא חד משמעי. תראה כמו שאמרת גם בובספוג עדיין רץ וזאת סדרה שהתחילה לפני שנים. -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 30 2021, 14:00 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם בסדרות מצוירות או בקומדיות מצבים, הסוף הוא לא פרק סתמי, אז זה נוגע גם לדברים כאלה.
בדרך כלל עושים מזה עניין שלם, כמו נגיד האיחוד ההוא של חברים שדיברו עליו איזה חודש לפני. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |