האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

פינת הריאלטי השבועית של פורום טו"ק, 22-28.08.21
פורסם ב: Aug 30 2021, 14:51 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: אחראי שנת הלימודים ואליפות הבתים
חרמשים: 1009223018
מגדר:male
משתמש מספר: 34959
חפצי המשתמש: צפה

כל הכבוד!!! מאושר!!! d16c4689.gif

יש אישור.

User Posted Image

שלום למשתמשי הפורטל היקרים וברוכים הבאים לפינה חדשה בפורום טו"ק בשם פינת הריאלטי השבועית!
תוכניות הריאלטי משתלטות על ערוצי הטלוויזיה שלנו ורבים מאיתנו צופים בהן - מהישרדות ועד למשחקי השף, יש מגוון רחב של תחרויות שונות שכולנו אוהבים. מטרת הפינה היא להביא לכם את כל העדכונים מהשבוע החולף - ההדחות הכי סוערות, הריבים הכי בוערים, ציפיות שלנו להמשך התחרויות - הכל ירוכז באשכול מיועד שייפתח כל שבוע וירכז את אירועי השבוע האחרון.

נקודות חשובות לפני שנתחיל:
- החוקים הגלובליים חלים גם כאן.
- האשכולות תמיד יהיו פתוחים בשביל שתוכלו להביע את דעותיכם, לעודד את המשתתפים האהובים עליכם ועוד, ולכן שימו לב שאתם שומרים על שפה נאותה בין אחד לשני ושאתם לא מאספימים.
- אם אתם רואים דברים שלא עודכנו בשבוע החולף - דברו איתי ואוסיף! כמובן שאתם יותר ממוזמנים לכתוב אותם בעצמכם בתגובות. בנוסף, אני לא צופה בכל תוכניות הריאלטי, ולכן אם יש תוכנית שאתם רואים שאני לא מעדכן לגבייה באופן קבוע ואתם כן, יותר ממוזמנים לכתוב לי ובכל שבוע הפינה שלכם תופיע בפינת הריאלטי השבועית!

אז מה היה לנו השבוע?

האח הגדול
אז בשבוע האחרון הודחו שתיים מהמתמודדות החזקות שהיו בעונה - טיטי איינאו היא המודחת התשיעית ואור שפיץ היא המודחת העשירית! מה אתם חושבים על ההדחות של השתיים? מוצדקות?
והגמר הגדול כבר כאן - אורן, עומר, שרית או תמיר - אחד מהם יהיה הזוכה הגדול של העונה.מי הזוכה שלכם?

הכוכב הבא
אחרי שדורין ותמיר תפסו את המקום בגמר, נותר מקום רק לעוד שני משתתפים שזהותם תתגלה אחרי חצי הגמר שיתקיים בראשון (29.8). ולרי, סער, אנאל או מתן - מי הפיינליסטים שלכם?
ולקראת הגמר הגדול - מי הזוכה שלכם? ומה היה הביצוע האהוב עליכם העונה?

משחקי השף
הפעם זו הייתה הנבחרת של יוסי שטרית שנאלצה להיפרד ממתמודד ותומאס זוהר היה זה שעזב.
מה חשבתם על ההדחה שלו? ומי אתם חושבים שינצח באתגר הבא?

הבנים והבנות
בטח שלא חשבתם על זה כריאלטי, אבל למה שלא נעדכן גם על מה שקרה השבוע בבנים והבנות?
אז אחרי שרום סמדג'ה זכה בחסינות, נבחרת הבנים והבנות הגיעה למעמד ההדחה הראשון שלה כנבחרת מאוחדת. יואב דלל זכה בשתי מעטפות שזיכו אותו במוריד קול שהופעל על אברי דולפין, ובאפשרות לתת חסינות לחבר נבחרת, אותה העניק ליהלי. בנוסף, היו בידיו שני קולות נוספים לאחר שזכה במשימת הכוח הכפול.
בסופו של דבר הברית הגדולה יותר הצליחה לגבור במספר הקולות על הברית המצומצמת וג'קלין החליטה להיצמד אליהם ולא אל הנבחרת הקטנה, ובכך יהונתן קדוש הודח מהמשחק.
מה אתם חושבים על ההדחה? האם ג'קלין עשתה את הצעד הנכון?

אז אלו היו אירועי השבוע - מחכה לשמוע מה חשבתם עליהם

--------------------

טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות

User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Aug 30 2021, 15:52 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 7997
מגדר:female
משתמש מספר: 74421

אני אגיב רק על משחקי השף, כי אני לא כל כך צופה בעוד סדרות:
אני די אהבתי את תומאס אבל זה היה די צפוי שהוא יודח מתישהו. שמחתי שיהונתן היה המצטיין אחרי שהוא הודח וניצל פעם קודמת. אני חושבת שדניאל תהיה המודחת הבאה, וזה קצת עצוב לי אבל לא נורא.
נחכה לעוד הפתעות!

--------------------

---------
פורסם ב: Aug 30 2021, 17:29 PM
צטט הודעה

“I am mental about you too”

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 77
מגדר:female
משתמש מספר: 74447

אז אממ האח הגדול - בכללי די תכנית תת רמה (אויש איזה מתנשאת אני) בדרכ אבל ראיתי כמה פרקים עכשיו כזה ועומר ברזני אהבת חיי😍😍 אני ממש אהבתי אותו גם בשתי העונות של המירוץ שהוא היה בהן עם נטע. אני ממש מקווה שהוא ינצח כי הוא מושלם מבחינתי.
את השאר לא ראיתי אבל לפי מה שהבנתי גקלין יצא כלבה רצח ויהונתן>>>>>>>>> אבל כן.

--------------------
💋

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025