![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) [1] 2 3 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 2 2021, 12:37 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש אישור.
![]() שלום למשתמשי הפורטל היקרים וברוכים הבאים למשחק האהוב על כולנו - גלגל המזל! לאלו מבניכם שלא מכירים, המשחק דומה מאוד לאיש תלוי - אני אפרסם באשכול רצף של קווים המסמלים אותיות, ואתם בעזרת ניחוש אותיות תצטרכו לגלות את המילה המסתתרת מאחורי הקווים. יש כמה חוקים בסיסים שחשוב שתדעו: - קודם כל, כמובן שהחוקים הגלובאלים חלים גם כאן. - המילים יכולות להיות קשורות לעולם הטלוויזיה והקולנוע בכל צורה שהיא - סרטים, סדרות, שחקנים, מנחים וכו'. - במידה והצירוף כולל יותר ממילה אחת, בין מילה למילה יפריד מקף: "-". - משתמש שינחש נכון את המילה יזכה בנקודה שתעודכן ממש כאן בהודעה הראשית של האשכול, אך שימו לב - כדי למנוע מצב שמשתמשים מנחשים אך ורק מילים במקום אותיות, משתמש שניחש מילה לא נכונה לא יוכל לנחש יותר מילים עד שנעבור למילה הבאה (משמע, הוא לא יוכל להשיג נקודה בסיבוב זה). לכן שימו לב שיש לכם מספיק אותיות ושאתם בטוחים בניחוש שלכם לפני שאתם מנחשים את המילה. - בנוגע לניחוש אותיות, ניתן לנחש אות אחת בלבד בין כל שתי תגובות שלי (כלומר, רק אחרי שאמרתי לכם האם האות הקודמת שלכם נכונה או לא, תוכלו לנחש אות נוספת). בנוסף במידה וניחשתם מילה לא נכונה עדיין תוכלו להמשיך ולנחש אותיות, אך לא את המילה. הפעילות תתקיים במשך שבוע, כלומר עד יום חמישי הבא, ה-9.9.21 בשעה 13:00. המשתמש שיצבור את המספר הרב ביותר של נקודות יזכה בלא פחות מ-200 חרמשים. מצב הנקודות: עודכן לאחרונה ב: 03/09/21, 21:39. - עידו [Black Sheep] - 1 - - - - אז יאללה, בואו נתחיל! המילה הראשונה: _ _ _ - _ _ _ _ _ _ _ _ ✰ בהצלחה ✰ הודעה זו נערכה ע"י Zeus ב Sep 3 2021, 21:16 PM -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 2 2021, 12:42 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
י
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 2 2021, 14:04 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
א
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 2 2021, 14:07 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ר
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 2 2021, 14:50 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ע
-------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 2 2021, 14:53 PM
|
||
ו
-------------------- אני
|
|
פורסם ב: Sep 2 2021, 15:05 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ט
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 2 2021, 15:11 PM
|
||
![]() מוגל |
ב
-------------------- רק זורקת פה משהו בי סקסואלית! בתקופת מרד הנעורים! צמחונית! ילדת סנטר! אוהבת אנימה! מה עוד אפשר לרצות בילדה אחת? אה, גם כתבתי פאנפיק נחמד בשם שלוותה. אשמח שתכנסו https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...3589&showchap=1[/I] הפרופיל הזה מוקדש לוילואו, אני איתך תמיד. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 2 2021, 15:15 PM
|
||
ה
-------------------- אני
|
|
פורסם ב: Sep 2 2021, 15:42 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ח
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 2 2021, 15:44 PM
|
||
ש
-------------------- אני
|
|
פורסם ב: Sep 2 2021, 17:04 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
ק?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 2 2021, 17:45 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ו
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 2 2021, 19:10 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ה
-------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 2 2021, 19:57 PM
|
||
ז
-------------------- אני
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |