![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (128) « ראשון ... 29 30 [31] 32 33 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 3 2022, 13:17 PM
|
||
![]() Living with my eyes closed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברוקלין 99 מול ריברדייל
-------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2022, 15:12 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ריברדייל vs פרויקט אמ סי 2
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2022, 18:52 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פרוג׳קט אמ סי מול קוברה קאי
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2022, 08:44 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא ראיתי את שניהם אז נגיד קוברה קאי vs מאסטר שף
-------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2022, 09:03 AM
|
||
קוברה קאי מול מודרן פמילי
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2022, 15:50 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מודרן פמילי vs ברוקלין 99
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2022, 19:41 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברוקלין 99 נגד הפלאש
-------------------- Crazy
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2022, 19:46 PM
|
||
ברוקלין 99 נגד אמילי בפריז
|
|
פורסם ב: Jan 4 2022, 19:46 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברוקלין 99 נגד אפאא
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2022, 13:42 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברוקלין 99 נגד איי קרלי
-------------------- Crazy
|
|
פורסם ב: Jan 26 2022, 16:49 PM
|
||
![]() מוגל |
הייי
|
|
פורסם ב: Jan 26 2022, 17:42 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי שלג100, ברוכה הבאה לפורטל הארי פוטר הישראלי!
התגובה שפרסמת הינה ספאם, תגובות כגון "היי," מתאימות לפורום דיבורים, באשכולות המיועדים לכך. אל דאגה, שימי לב שכבר קיבלת ממני הערות מספר פעמים היום, ולכן בפעם הבאה שתספימי תקבלי אזהרה. אני ממליצה בחום לקרוא את החוקים הגלובאלים (לחיץ), את עמוד השאלות הנפוצות ואת החוקים הפרטיים של כל פורום אליו את נכנסת, זה יעזור לך להבין טוב יותר אילו דברים אפשר לפרסם :) אם יש לך שאלות, הפורום(לחיץ) הבא מיועד לכך. מוזמנת לפרסם שם שאלות הקשורות לאתר, או לשאול בהודעה פרטית את הנהלת הפורמים (סגולים בסרגל, אליהם אתה מוזמן גם לפנות להתייעצות או לקבלת פנים נעימה ועזרה עם האתר) אז שוב, ברוכה הבאה והמשך גלישה מהנה, צוות HPortal – פורטל הארי פוטר הישראלי :) -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2022, 00:27 AM
|
||
ברוקלין 99 נגד מניפסט
|
|
פורסם ב: Feb 9 2022, 19:16 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא ראיתי את שניהם אבל נגיד
מניפסט vs איים אבודים -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2022, 20:03 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא ראיתי אף אחת מהסדרות אבל...
איים אבודים vs עד עצם היום הזה -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |