![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 7 2021, 09:23 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש אישור.
![]() שלום למשתמשי הפורטל היקרים וברוכים הבאים לבלבולי מילים! איך עובד המשחק? אני אתן לכם שמות כלשהם שקשורים לעולם הטלוויזיה והקולנוע - שמות של סדרות או סרטים, שמות של שחקנים, דמויות ובמקרים חריגים גם קצת דברים קשים יותר. העניין היחיד הוא שהאותיות של המילה יהיו בסדר מבולבל, המטרה שלהם היא לגלות מי עומד מאחורי המילה המבולבלת. חוקי המשחק: - החוקים הגלובליים חלים גם כאן. - ניתן לנחש מילה אחת בלבד בין כל שתי תגובות שלי (כלומר, רק אחרי שאמרתי לכם האם צדקתם או טעיתם בניחוש הקודם שלכם, תוכלו לנחש פעם נוספת). - ייתכן והצירוף יכלול יותר ממילה אחת, גם ייתכן שהאותיות של שתי המילים יהיו מעורבבות זו בזו. אבל, במידה ותהיינה יותר ממילה אחת, אעדכן בדיוק בכמה מילים מדובר. - ייתכן ואותיות סופיות ייכתבו כרגילות ולהיפך, קחו את זה בחשבון כשתנסו להרכיב מילים. - במידה ויש יותר ממילה אחת, מספר האותיות שאני כותב בכל מילה מבולבלת הוא לא בהכרח מספר האותיות שיש במילה המקורית (לדוגמה, השם יוסי כהן יכול להיכתב גם כ- סיכ הנוי למרות שבשם המקורי יש 4 אותיות במילה הראשונה ו-3 בשנייה). - משתמש שינחש נכון מילה יקבל נקודה, עבור מילים קשות ייתכן ותקבלו יותר. בסוף הפעילות, על כל נקודה תקבלו 50 חרמשים! מצב הנקודות: עודכן לאחרונה ב: 14/09/21, 15:17 - Hedwig888 - שש נקודות. - _פוף_ - נקודה אחת. - - - אז יאללה, בואו נתחיל! המילה הראשונה: שתי מילים - רילן בי בהצלחה! הודעה זו נערכה ע"י Zeus ב Sep 14 2021, 14:53 PM -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 7 2021, 11:59 AM
|
||
לי בירן
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 7 2021, 18:16 PM
|
||
נכון. נקודה.
מילה הבאה: הצירומ מוליניל -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 7 2021, 20:23 PM
|
||
המירוץ למיליון
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 8 2021, 10:02 AM
|
||
יפה מאוד.
מילה הבאה: נותבה ונימבה -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 8 2021, 16:55 PM
|
||
הבנים והבנות
|
|
פורסם ב: Sep 9 2021, 15:11 PM
|
||
נכון.
מאקמי ויס -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2021, 15:36 PM
|
||
מיקי מאוס
|
|
פורסם ב: Sep 10 2021, 14:13 PM
|
||
נכון.
קוטח יבמ -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2021, 18:09 PM
|
||
אנלי מושג
קובי מחט? -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 12 2021, 15:32 PM
|
||
יפה!
לנאמו -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 12 2021, 16:24 PM
|
||
מולאנ
|
|
פורסם ב: Sep 13 2021, 13:56 PM
|
||
מה הבא? כאילו מה המילה הבאה?
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2021, 16:12 PM
|
||||
נכון. פרופסור מקגונגל123 שימי לב שזה ספאם, אני בכוונה טיפה מרווח. אני לא מנהל לכן אין לי סמכות לתת אזהרות רק מעיר. המילה הבאה: לשט -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 13 2021, 16:52 PM
|
||
שלט? שט"ל?
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |