![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 9 2021, 06:32 AM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*מטעמי נוחות האשכול נוסח בלשון נקבה אך פונה לכל המגדרים! 8 שנים לאלבום AM שלב ראשון ![]() שלום מוזיקאיות יקרות שלי! ה-9 בספטמבר ממש עוד היום, מה שאומר שזה בדיוק 8 שנים לאלבום AM של הלהקה ארקטיק מאנקיז באמת? וואו, מזל טוב להם! כןכן! זה האלבום האהוב עליי שלהם, הכנתי כיסוי לטלפון שכתוב עליו את הבית הראשון מתוך השיר "R U Mine?", הדבקתי על הלוקר שלי תמונה של עטיפת האלבום, הכנתי פלייליסט של האלבום וספריית רקעים של האלבום בפינטרסט, אה ובקרוב אני הולכת גם לקנות תקליט ויניל של האלבום. אתן כבר מוכנות? מה הספקתן לעשות ליום ההולדת של האלבום? אממ... האמת שעוד לא הכנו כלום בשלב הזה בעצם תצטרכו לבחור אלבום אחר, של כל אמן/ית או להקה שרק אתן רוצות, והם יאחלו ברכה לכבוד יום ההולדת של האלבום, וההשתתפות בשלב הזה תהיה עד לשבוע הבא, אז למה אתן עוד פה? רוצו להשתתף! על השתתפות בשלב הזה תקבלו 120 חרמשים מנצנצים, אז קדימה, הנה הטופס:
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 9 2021, 14:42 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: רינג, רינגוש המקסימי
האלבום שבחרתי+שם האמן.ית/להקה: evolve, imagine dragons הברכה של האלבום ל-AM:האלבום של להקת הדרקונים מאחל לאלבום של נירוונה, דבר ראשון שנה טובה ומתוקה!!! כי הוא יהודי האלבום. דבר שני, הוא מאחל לאלבום גיל 8 שמח, הרבה מוזיקה, מלאמלא קשת בענן והכי חשוב... אנשים מרחפים בתוך הקשת!!!!!!! זה מקסים וממוחד וממש שווה לגיל 8. מזל טוב!!! תמונה של האלבום: מה נשמע. הערות/הארות/מוזיקאיות מחשגזות (גם מוזיקאים כן?): -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2021, 16:38 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: חנה Alien
האלבום שבחרתי+שם האמן.ית/להקה: The Wall- Pink Floyd הברכה של האלבום ל-AM: מזל טוב AM. אני מאחל לך המון מזל טוב למרות שאני פי אלף יותר טוב ממך חעחעח. טוב אבל בכל מקרה אתה נהדר אז שיהיה לך אחלה של יום הולדת. אז כמה איחולים ככה מאלבום זקן: שתזכה שתמיד אנשים יזכרו את השירים הכי טובים של האלבום שלך. שתזכה להרבה שמיעות והופעות וכולי וכולי. המון מזל טוב ושפע בריאות ונחת מקהל המעריציםן שלך הערות/הארות/מוזיקאיות מחשגזות (גם מוזיקאים כן?): ![]() -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 18:14 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חבל שלא הייתה השתתפות רבה.
השלב הבא ייפתח בקרוב (: אפשר לנעול. ^^ -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |