![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 10 2021, 10:37 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן כן, יש מפגש! גולשים יקרים, אחרי שנתיים בהן לא התראינו מאז המפגש הקודם, אנחנו שמחים ונרגשים להודיע על מפגש HPortal באייקון 2021 – התפתחות! אז מתי יתקיים המפגש? המפגש יתקיים ב־22 בספטמבר (ט"ז בתשרי, היום הראשון של חול המועד), ביום רביעי, בין השעות 11:00 ל־13:00. היכן יתקיים המפגש? המפגש יתקיים כחלק מפסטיבל אייקון 2021, בדומה לקודמיו. כתובת הפסטיבל: סינמטק תל אביב ומתחם אשכול הפיס, רחוב הארבעה (פינת שפרינצק 4) תל אביב. הכניסה למתחם מרחוב הארבעה. הכניסה למתחם בהצגת תו ירוק בלבד המפגש עצמו יהיה בחדר הילדים. ![]() דרכי הגעה וחניה בפסטיבל זה עולה כסף? במתחם הפסטיבל ישנן הרצאות מגוונות ומיוחדות. הכניסה לפסטיבל אינה מותנת בתשלום, אך הכניסה לחלק מההרצאות כן. בנוסף, הכניסה למפגש HPortal גם היא אינה מותנית בתשלום, אך נדרשת הזמנת כרטיס טרם הכניסה למפגש. שימו לב שבשל מגבלות הקורונה, מספר המקומות לכל ההרצאות והאירועים – וגם למפגש שלנו – מוגבל ומצומצם. ומה נעשה שם? ראשית, לראשונה זה שנתיים תמימות, אנחנו נזכה לראות אחד את השני פנים אל פנים! האירוע יחל בסבב היכרות, כדי שנוכל לזהות אחד את השני. לאחר מכן, תהיינה פעילויות קסומות ומרתקות שצוות ההנהלה הכין עבורכם, הזדמנות לשאול את ההנהלה שאלות, וכמובן נקבל מענה לשאלה שהטריפה את כולנו מאז חגיגות יום הולדת 14 לאתר: מה עלה בגורלו של פורטלוש? איך נקיים מפגש עם כל הגבלות הקורונה? שאלה מצוינת. נכון, מדובר באייקון שונה מהרגיל בשל ההגבלות, ובהתאם לכך גם המפגש יהיה שונה מכל מפגש אחר: במפגש הזה, בניגוד למפגשים קודמים, לא יוגש כיבוד קל בחינם חובת חבישת מסכות פה ואף לכל אורך המפגש הגבלת מקום ל־16 משתתפים בלבד, לא כולל מעבירי המפגש. נציין שממוצע ההגעה למפגשים עומדת על 16 משתמשים כך שלא צפויה בעיה בהקשר הזה, אך בכל זאת הירשמו למפגש באשכול ההרשמה רק אם אתם בטוחים שתבואו למפגש כדי לא לתפוס מקום לאחרים. כמו כן, תיאלצו להזמין כרטיס באייקון עצמו טרם הכניסה למפגש. במידה ויקרה הבלתי ייאמן ויירשמו יותר מ16 גולשים, קחו בחשבון שתיכנסו למפגש על בסיס מקום פנוי. בינתיים נערכים ניסיונות למצוא הסדרים מתאימים מול הפקת הכנס שיעמדו בהנחיות משרד הבריאות. וכמובן, הכניסה לכל מתחם הפסטיבל מותנית בהצגת תו ירוק בלבד למידע נוסף אודות פסטיבל אייקון 2021 לחצו כאן. יש לי עוד שאלות, למי לפנות? אתם מוזמנים לשאול כאן או לשלוח הודעה בפרטי לאחד מחברי ההנהלה. איך נרשמים? עליכם למלא את הטופס הבא:
בטוח מגיעים אורי, kaladin אבישג, פוף רינג, רינג למועצה איתיחר, בצל לאנוש רוני, Princess of Fanfics פרופסור מקגונגל123 עידו, בלאקשיפ מני, HAICNIWK סופי, ENTP נועה, סומדיי נעמי, Aza Holmes ליאו, נוב ותיק שירה, True Colors ליאן, ויניפםרד שימו לב שמספר הרשומים כאן כרגע עומד על 16, וכל מי שיירשם מעכשיו יוכל להיכנס רק על בסיס מקום פנוי. כמו כן, עליכם להזמין כרטיס למפגש דרך אתר האייקון הרשמי כדי שתוכלו להיכנס. מגיעים על בסיס מקום פנוי אולי מגיעים (על בסיס מקום פנוי) נתנאל ונתנאלי המתונאל אבישג, Black Widow עידו הקוסם פורת המלך יובל, Spider Man נטע, כינוי נובי רנדומלי פלג, imagine it יעל, לילי אולדרין נשמח לראותכם במפגש! ![]() הודעה זו נערכה ע"י כינוי בעברית ב Sep 21 2021, 20:47 PM -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 10 2021, 10:43 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CODE
שם וכינוי: אבישג פוף בטוח מגיע/אולי מגיע: אם לא יהיה לי כלום בתאריך. אבל 90% אני מגיעה ועוד 10% שאני אפספס את האוטובוס הערות: זהו מה -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2021, 10:45 AM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי ממש ממש סליחה הייתי בטוחה בשאני באה ב100 אחוזים אבל אני לא יכולה בסוף
![]() -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2021, 11:02 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
B]שם וכינוי:[/B] סןפי אנטפ
בטוח מגיע/אולי מגיע: אני 90 אחוז מגיעה עדכון: אולי 40 אחוז בעצם הערות: טוב ביטול כנראה אני לא מגיעה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2021, 11:31 AM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: רינג, רינג למועצה
בטוח מגיע/אולי מגיע: אם קיי מגיעה!!!!!!!!! אז אני *רוצה* 100% להגיעעעעעעעע אבל לא יודע שים אותי בבטוח בזכות אפקיי ![]() הערות: @אםקיי למההההההההההההה ![]() ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2021, 11:34 AM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: איתיחר, בצל
בטוח מגיע/אולי מגיע: בוודאי שמגיע. הערות: שיט 16 אנשים נשמע קצת מדי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2021, 11:35 AM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאיר אני רשמית בטוח מגיע בסוף!!!!
הודעה זו נערכה ע"י Black Sheep ב Sep 11 2021, 10:13 AM -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2021, 11:40 AM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אני בטוח מגיע D:
-------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2021, 11:48 AM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: אבישג, Black Widow
בטוח מגיע/אולי מגיע: אולי מגיעה, אם יהיה לי זמן הערות: -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2021, 11:50 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
B]שם וכינוי: לאנוש[/B]
בטוח מגיע/אולי מגיע: בטוח מגיעה!! הערות: -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 10 2021, 11:57 AM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: רוני, Princess of Fanfics
בטוח מגיע/אולי מגיע: בטוח מגיעה! הערות: הידד! סוף כל סוף! אבל באסה שאין כיבוד : / -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2021, 12:00 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: פרופסור מקגונגל123 בטוח מגיע/אולי מגיע: ברור! הערות: אין -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2021, 12:30 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: ;האמת אין לי מושג
בטוח מגיע/אולי מגיע: עוד לא ידוע אז שים אותי באולי הערות: -------------------- Crazy
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2021, 12:51 PM
|
||
![]() מוגל |
שם וכינוי: פורת המלך
בטוח מגיע/אולי מגיע: אולי מגיע תלוי אם יסכימו לי הערות: -------------------- אדון האופל לנצח
אוכלי המוות שולטים אשמח לתרומות כסף או הצעות למכירת עוף חול אני רוצה אחד כל עוד המחיר לא גבוה מ9000 חרמשים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2021, 13:24 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אוכל להגיע באמצע רק לרבע שעה או משהן?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |