![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 13 2021, 10:49 AM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש בך משהו זוהר, יש בך משהו עמום, מין שמחה גלויה ומשהו קסום. והוא כמו פיהוק, מדבק ונדבק, עד שלא נשאר כלום, חוץ מגוש אהבה.
והוא יכול לקפוץ ולזגזג, פתאום להתפוצץ, יכול להישבר ולא להשאיר כלום. כי הכול כבר נלקח, חוץ מדבר קטן אחד. זה גוש, זה גוש, אהבה. איך שאת צוחקת, איך שאת רואה. לפעמים אני מקווה שאני מסתכל במראה. ממש כמו הגוש, אשר נותן לי את הכוח, בלעדייך, לא אוכל, לזרוח. והוא יכול לקפוץ ולזגזג, פתאום להתפוצץ, יכול להישבר ולא להשאיר כלום. כי הכול כבר נלקח, חוץ מדבר קטן אחד. זה גוש, זה גוש, אהבה. ----- כן כן, אני יודע, יצא קצת קיטשי. אבל הסתדרתם/ן. טוב אז תגובות אם תרצו? -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2021, 10:57 AM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש אהבתי את השיר אבל פחות אהבתי את הצורה שזה מסודר (אורך הבית והפזמון) אבל ממש אהבתי את השיר
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2021, 11:35 AM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה :)
אני לא ממש מנוסה בכתיבת שירים עם פזמונים... כלומר, התחלתי את זה מזמן אבל לא כתבתי הרבה... -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |