![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 68 69 [70] 71 72 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 16:18 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
-------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מסכימה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ביולוגיה זה יפה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 16:19 PM
|
||
קוראים לי הוקאייייייייי
-------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה קורס ממש דפוק הקורס בביולוגיה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כבר בכיתי 😂 סתם לא. אני מאשימה את זה שראיתי סרט ממש עצוב אבל ממש למה תמיד ההכי חמודים מתים אוף -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 16:20 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו כן אומרים לי את זה על כל טעות אחת שאני עושה. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ![]() -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תסבירי?
איזה סרט? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 16:21 PM
|
||||||||||||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן זה אני מניחה שזה בגלל שאני שותה המון מים ביום ומספיק שאני שותה פחות מכוס זה עושה לי מיגרנה כן הבנתי את זה לול, תודה -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 16:21 PM
|
||||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 16:22 PM
|
||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||||||
בעיקרון לסטודנטים נותנים הרצאות במהלך הסמסטר אבל הציון הוא על המעבדות אז לנו נותנים רק הרצאה מקדימה אחת לכל מעבדה אז אנחנו מגיעים בלי מספיק רקע תיאורטי ועושים מעבדות שהן קשות ברמה הטכנית בלי להבין באמת מה קורה בהן והבחני מעבדה מזעזעים והמדריכי מעבדה איבדו לנו את הדוחות שעשינו בכיתה ט' כי הקורס הזה נמרח עוד מ2019. -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||||||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה? -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשלח לך ותגיד לי מה דעתך -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |