![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 69 70 [71] 72 73 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 16:23 PM
|
||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Five Feet Apart אוי זה עצוב כל כך -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבנתי תנחומיי הכנים מקווה שיעבור מהר מחזיק אצבעות גם ברגליים -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסדר אבל אבל השם של הנו"ד!!! -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 16:24 PM
|
||||||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה לפחות נשארו רק שתי מעבדות ואני עוד אבקש שהקורס הזה יהיה בחירה כי באמת שרובנו חשבנו שנפטרנו ממנו ועכשיו אני ממש בלחץ מהקורס פיזיקה אבל כל פעם שאני בלחץ ממנו אני מזכירה לעצמי שסטודנטים טיפשים ממני עברו אותו ושבערך לכל תואר שאני ארצה אני אצטרך לעשות אותו גם ככה אז עדיף להיפטר ממנו מוקדם ושאני ארגיש ממש ממש מסופקת אם אני באמת אסיים אותו בסוף -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 16:25 PM
|
||||||||||||||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחזק חשיבה חיובית במיוחד את תצליחי לעבור אותו, כי את חכמה ויש לך יכולת ללמוד פשוט זה חומר שאת פחות אוהבת, אבל קטן עלייך תתמקדי בלעבור את זה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 16:26 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי אני אלך לישון
אבל אז אני לא אשן בלילה לא טוב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 16:26 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ממש נוגע לליבי שזה השם שלו
![]() -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 16:27 PM
|
||||||||||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה הסרט עם קולייייי אוף כן אני בכיתי ממנו מלא -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 16:28 PM
|
||||||||||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן ואני אצליח לסיים אותו כמו שעברתי את שיטות וכמו שעברתי את אלגברה גם אם יהיה קשה בסמסטר הזה ואני אהיה ממש מרוצה מעצמי בסוף אז בסוף יהיה בסדר -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||
על מה זה מדבר -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המרסדססססס
לא נגמרתתתתתת -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 16:30 PM
|
||||||||||||||||||||||||
u go girl -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 16:30 PM
|
||||||||||||||||||||||||||
יאי אנחנו גם עושים איזה קורס יזמות מוזר הוא חדש, הוסיפו אותו רק לפני איזה שני מחזורים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 16:33 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פרות זה חיה מוזרה
מאוד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 16:34 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב
אני ממש לא מרוצה מהמצע שלי אני אנסה לערוף בראשון מקסימום כך או כך אני לא אצליח -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |