![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 81 82 [83] 84 85 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 20:11 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
די איזה דבר נפלא זו הסדרה הזאת
עשיתי בינג' רועי כפרי עם האחים שלי והם ראו את תור ליאור מרצונם מעל לפעמיים איזה יופי וול דאן לך פלג היייי רייןן -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 20:12 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רייןןןןןן ריין ריין מה קורהההההה
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 20:13 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייהיי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול מה
חברה שלי שלחה לי פוורד של "לתשומת לב הציבור: אנחנו לא טבעיים כי אנחנו גייז, אז אל תשרפו אותנו, יהיה לכם ריח של פלסטיק שרוף. ושלא תחשבו בכלל לקבור אותנו, אנחנו לא מתכלים. תודה." לא בטוחה מה דעתי על זה אבל זה שעשע אותי קלות יו היי רייןןןןן -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 20:14 PM
|
||||||||||||||||
![]() Knowledge in my pain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ספציפית משהו שראיתי בכפר נידח אז העתקתי ומאיפה ההודית שלך? -------------------- उस व्यक्ति ने अमरत्त्व प्राप्त कर लिया है, जो किसी सांसारिक वस्तु से व्याकुल नहीं होता. ॐ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 20:14 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם אני מביא לך בלון קטן ת'לא מגיב -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 20:15 PM
|
||||||||||||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה, מגניב ההודית שלי... מגוגל טרנסלייט -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 20:15 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אף אחד:
אני, מאז יום שני בערב: ״שמעתם שעברתי טסט?״ -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 20:16 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוצאת את מחשבותיי מתוך ראשי גם לי הוא הפסיק וגם אני קלטתי את זה >< -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 20:17 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה הסיכוי שנסיים היום את הנו"ד כדי לפתוח נו"ד חדש על הטריוויה מחר ב17:00???
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע מההההההההההה עברת טסט??????? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אם תישאר איתי אז גבוה מאוד -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו מאיר כאן -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 20:18 PM
|
||||||
אההההה כן ביום שני -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |