![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 84 85 [86] 87 88 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 20:28 PM
|
||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ספציפית לא יתרון ועכשיו כשזה בנו"ד זה גם לא רק להנהלה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נו בא לי רק להישאר במיטה
ולשמוע שירים של סאונדגארדן אין לי כוח עכשיו לבית ספר אוף -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שבוע טובבבבבב הגבתי לך על כל האשכולותתתת -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 20:29 PM
|
||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וגם יש את להיכנס למשחק ההוא באופן אוטומטי אין אנחנו ההנהלה הכי שווה אין שאלה בכלל -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאלה גם כן צ'אבי תוותר על זכות הדיבור שלך מה אכ פת לי מה אכפת לי -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב
אוף שמישהו ישלח אותי לסיים את הסיפור האינטראקטיבי פוףףף -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באלי שהטלפון שלי ייפתח
ואז לשמוע שירים של וואן דיירקשן אבל זה בלתי אפשרי :< עולם אכזר וממוחזר :< -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 20:30 PM
|
||||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם היית אומר את זה לפני שנתיים הייתי בכיף מאמין לך אבל אנחנו כבר שנתיים בהנהלה, רוב המשתמשים הפעילים לא מכירים הנהלה אחרת -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 20:30 PM
|
||||||||||
אני מסכימה עם ורד אתם בהחלט ההנהלה הכי טובה (וגם בערך היחידה שהכרתי אבל נתעלם מהעובדה המינורית הזאת) -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 20:31 PM
|
||||||||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם נמאס לך לדבר. עם אבא רועיייייי תמיד יש ת'חבר בראיייייייייייי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 20:32 PM
|
||||||||||||
![]() Knowledge in my pain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מכיר :) רק לא את ההנהלה של השנים האחרונות -------------------- उस व्यक्ति ने अमरत्त्व प्राप्त कर लिया है, जो किसी सांसारिक वस्तु से व्याकुल नहीं होता. ॐ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
VHHֱ!
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בחייאת לא באתי לאכול רק רוצה לשתות -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
|
||||
קורנננננננננ -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 20:33 PM
|
||||||||||||||
אתה לא הרוב :( נראה לי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |