![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 88 89 [90] 91 92 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 20:45 PM
|
||||||||||||||||||
![]() Knowledge in my pain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה דווקא אפשר להעמיק בישיבות מסוימות בארץ -------------------- उस व्यक्ति ने अमरत्त्व प्राप्त कर लिया है, जो किसी सांसारिक वस्तु से व्याकुल नहीं होता. ॐ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אל
תסתכל לו בעיניים. אתה מוסיף פה עוד מראה אה אה עד אינסוף -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו תוצאה שנייה מרשים. אולי תשנה את הכינוי לזה ![]() -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיוק ככה למדתי! הייתה איזו כתבה על קמעות יהודיים שקראתי בספרייה הלאומית וזה הוביל לכתבה על קמעות עם לילית ואז לסיפור שלה אבל זה קרה לפני ארבע שנים כזה -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
|
||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום ![]() אני הולכת להתנתק עוד מעט כי אני מוחקת כזה כמה סיסמאות מהמחשב והוא מציק שהוא קופץ כל הזמן עם כל מיני מספרים אקראיים שהוא חושב שהם נכונים ואז לא יהיה לי מושג מה הסיסמא בכלל ואז כשיהיה לי כוח מתישהו אני אנסה לשחזר אותה -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||||||
![]() Knowledge in my pain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יניב,26. לעיתים מופיע פה בשם דינו :) -------------------- उस व्यक्ति ने अमरत्त्व प्राप्त कर लिया है, जो किसी सांसारिक वस्तु से व्याकुल नहीं होता. ॐ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 20:46 PM
|
||||||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחח זאת מחשבה מעניינת הווו תכתבי אותוו ואני בעד שטויות, תמיד, לא משנה איפה הם מתלוננים שאין אפחד שיבנה את הסוכה אבל לא מרשים לי לבנות אותה סוו ואני עייף ורוצה לדבר שטויות גם אבל אין לי מי והנה התחלתי לחפור כזה וזה לא טוב והחתולה שרטה אותי! מעל הגבה :( -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת שפעם ראשונה שראיתי את הפרק הזה פתאום קלטתי את זה יואו מצמרר -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קשה לי להאמין שמתעמקים בזה בישיבות כי בישיבות זה בעיקר גמרא ואמונה ופחות אגדות וקבלה ודברים כאלה. אבל היי, כתבתי על זה פאנפיק חביב ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשיםםםםם
השם של הנו"ד!!!11!!!! -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זאת אומרת להתכחש אני לא מאמין שהם בהכרח קרו (למרות שרובם כן מבוססים על אירועים אמיתיים לדעתי, פשוט עם קצת background מעוות בגלל שבאותה תקופה לא ידעו להסביר אירועים כלשהם. למשל, המבול - יש עדויות למבול מאוד מאוד ארוך וחזק שמתוארך בערך לאותה תקופה, אבל הוא בהחלט לא מחק את כל החיים על פני כדור הארץ פרט לאלו שהיו על תיבה שצריכה להיות כל כך גדולה שכנראה לא יהיו מספיק עצים בהישג יד של אדם אחד בשביל לבנות אותה, גם אם הוא היה בתוך יער. אבל בגלל שהאנשים באותה תקופה לא ידעו להסביר למה זה קורה, הם חיפשו הסברים, מה שיצר הרבה מאוד הסבריעם שונים בתרבויות שונות, וביהדות ההסבר היה אלוהים. ניתן לראות סיפורים דומים על מבול שכזה גם בדת ההודית ועוד) אבל זה לא קשור לשרשור בנושא לול נייס. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 20:47 PM
|
||||||
יש ספרים שכן מתעמקים על זה, מכיר ישיבה אפילו שכן מתעסקים בה בזה בחוגים מסוימים. באוניברסיטת בר אילן יש גם קורס בזה -------------------- उस व्यक्ति ने अमरत्त्व प्राप्त कर लिया है, जो किसी सांसारिक वस्तु से व्याकुल नहीं होता. ॐ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כיף לדעת שיש עוד אנשים בטווח הגילים שלי -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
|
||||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בניתי את הסוכה שלנו ועכשיו במקום לתת לי לקשט אומרים ״לכי תעשי עבודות בית״ נו באמת נצלנות -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||
הפסקתי להתחבר לפה בגלל חוסר זמן בגלל הדוקטורט וגם בגלל שאין אנשים בגילי חח -------------------- उस व्यक्ति ने अमरत्त्व प्राप्त कर लिया है, जो किसी सांसारिक वस्तु से व्याकुल नहीं होता. ॐ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |