![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 90 91 [92] 93 94 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 20:50 PM
|
||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא כן מוזכרת גם בתנך ישעיה 34:14 -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 20:50 PM
|
||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא באמת מכירה אותה אבל לפחות בשאדוהאנטר היא הייתה ממש מגניבה -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 20:51 PM
|
||||||||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך הם לקחו את הסולם וזאת פרגולה גבוהההההה כאילו אני עמדתי על סולם בגובה של בערך 2.5 מטר ואני כזה קצת יותר ממטר וחצי ובקושי הגעתי אני לא יכולה פשוט לקפוץ לגובה הזה -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אף פעם לא יהיה לי כח לקרוא פאנפיק אחרי שהוא done כל עוד הוא לא פיקצר -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש את המבול גם במיתולוגיה היווניתתת אני מתלהבת כי זה בין האולי שלושה סיפורים היחידים שאני מכירה מהמיתולוגיה שש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 20:52 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני!!!!!! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
![]() Knowledge in my pain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפילו הציון מקום בתנך במספור נוצרי just saying -------------------- उस व्यक्ति ने अमरत्त्व प्राप्त कर लिया है, जो किसी सांसारिक वस्तु से व्याकुल नहीं होता. ॐ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() טוב סליחה נווווו אני תקוע כאן במעלות זה חור כזה יו נואו אוי נפלא היא קופצת באקראיות מוחלטת כל פעם מחדש איזה יופי ![]() אמאמ לא הרבה כזה סתם הרבה סופש מלא התקפים נחמדים ווילה נחמדה עם כל השכבה בזה שלי שהייתה סבירה מה איתךך -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||||||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נגמר התקציב אגב אני צריך משנה כינוי יש לך כמה מיותרים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 20:53 PM
|
||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעעע תהני!!!! בטוחה שיהיה כיף. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת? אבל אתה יכול פשוט לעשות בינג' ולא להיתקע באיזשהו פרק ולחכות שהכותב יואיל בטובו להמשיך אחרי שכבר שכחת את כל העלילה בהנחה שהוא לא נוטש. ולזכותי ייאמר שמרחתי את זה מספיק זמן חח סיימתי את זה רק בשנה שעברה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||||
כע כי העתקתי את זה מויקיפדיה האנגלית, זה לא אומר שזה לא נמצא בתנך היהודי -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואני!!!!!!!! אם חברים שלי שאני גורר לא ינטשו או יבריזו לי למרות שסביר להניח שכן יאי -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המספור נוצרי אבל הספר יהודי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |