![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 91 92 [93] 94 95 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 20:54 PM
|
||||||||||||||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחח לגיטימי -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
|
||||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תהנה גם אתההההה -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||||
![]() Knowledge in my pain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלוואי והייתי יכול להמשיך לדבר על זה, אבל הידע שלי לא מספיק עמוק בתנ׳׳ך או בברית החדשה חח אבל כן יכול לדון בתנ׳׳ך של הרופאים- האריסון על כל 20אלף עמודיו -------------------- उस व्यक्ति ने अमरत्त्व प्राप्त कर लिया है, जो किसी सांसारिक वस्तु से व्याकुल नहीं होता. ॐ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם כבר מדברים יש מפרשים שאומרים שהשם לילית מתייחס לציפור -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אומייגד אתה באאאאאאא??????? נפלא!!!!! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאאאאא אבל הגבלת התקהלותתתת אל תביא אנשיםםםם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||||||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סולם! זה זה מדהיםםם לא יפה תגידי להם! שזה לא פייר מזה צריך להיות את בנית ואת תקשטי! למה הם צריכים סולם בכלל או שאפחד לא צריך אותי ואז מגרשים אותי לאן שהוא למרות שכיס שלי אמר לי שצריך אותי היום! וזה היה מדהים כי לפעמים אני בכלל לא בטוח שהוא יודע שאני קיימת או שכולם צריכים אותי בבת אחת ואז צועקים עלי שאני לא מספיק לעשות כלום איכסוש -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 20:55 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה מסיימים את הנוד?
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול אץלהגךץך,תנגד מעלות מהמם כן אני תמיד מוצאת את הזמן המתאים בשבילה ![]() הו :< וואו אבל וילה נשמע מגניב יש לי שיעור קולנוע ראשון מחר ואני ממש מתרגשת אפילו שזה פרובבלי יהיה עלוב אבל עדיין -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||||||||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
171 חרמשין יספיק ![]() -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
|
||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא הציטוט ההוא שסמואל ל ג'קסון אומר בפאלפ פיקשן או שזה סתם אני שאומר דברים לא קשורים -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פלג תראה מה זה, לא צריך אותנו. הנו"ד מסתיים לבד :( -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 20:56 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אלך לי,
תהנו המון במפגש!! ושבוע טוב! -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
חרמשין -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני D: -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |