![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 94 95 [96] 97 98 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 21:02 PM
|
||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוחקים הכל ב"הודעה מקורית לציטוט" למטה חוץ מהשורה האחרונה שזו ההודעה האחרונה בציטוטפלצת -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהחלט היה מגניב המנהל החברתי הזה שלנו בקיבוץ החליט לפנק אותנו באיזה סופש בוילה של כל המחזור שלי כי הכנסנו הרבה כסף ממכירות השנה כזה אז היה מקסים יו אההההההה קולנועעעעעעע תגידי איך זה שיש לך ככ הרבה שיעורים טובים בביהס שלך מה זה אני התחלתי שבוע שעבר את המגמה בביהס שכנראה שתנחשי איזה הוא והאמת שהיא די סבירה אופס אבל לכיתה שלנו יש ריח כזה מוזר של שוקולד השחר שאף אחד לא יודע מאיפה הוא בא וזה מרתק -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אבוא לאייקון אבל לא אוכל להיכנס למ0גש כנראה כי אני הולכת עם אבא שלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוזמן אני לא אקרא אותו -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
|
||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןן זה סיפור עם ההתחלה של הסיפור האינטראקטיבי רק שכתבתי הקדמה אבל בלי ספויילרים (אופס אני במצב כפית) ![]() ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 21:03 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הנוד הבא זה סיפור אפל ואפחד לא אמר שהוא יהיה קיים
בום -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשאת עושה צטט אז יש כזאת תיבה קטנה למטה שכתוב בה את ההודעות הקודמות תמחקי את כולן חוץ מההודעה האחרונה ותמחקי גם את כל הקודים שבה בום -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() שמעת את הסינגל החדש שלהם שיצא לפני כמה ימים??!!! האמת שלא וואו לדעתי אבל הם עוד מעט מאשרים אלבום שניייי-חממופםלראפןראחם הגרופיות שבתוכי קמה לתחייה -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
חכם צרפתי פעם אמר: זה כמו עברית בשבילי משמע: לא הבנתי מילה -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 21:04 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עכשיו נזכרתי שפרסמתי פיקצר שהוא תקציר של כל העלילה עד נקודה מסויימת. אחריו פרסמתי עוד איזה שני פאנפיקים בסדרה. אחחח, התקופה שלפני ההנהלה... -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאו הרבה זמן לא אמרתי משהו על נבוטים
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שתדעו שאני רואה את השיחה שלכם על החרמשין ואני ממש מתחבר
יש מילים שאני אוהב להגיד לא נכון בכוונה כמו נגיד שבמב זה יחיד של במבה ואוכלים זה רבים של אוכל -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 21:05 PM
|
||||
יווו אגב אתה יודע למה שלומית בונה סוכה? האם זה פמיניזם או שאולי מסתתר סוד אפל -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןןןןןןןןןןןןןןןן ![]() השיר עצמו די טוב כששומעים אותו בפעם השנייה -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |