![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 95 96 [97] 98 99 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 21:05 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אוהב להמציא פעלים. נגיד לגלוש כאן זה להתפרטל -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאא זה נשמע מעולה אפרופו הסיפור הזה מתי את כותבת אותו? או שתכתבי את הסיפור האפל במקומו ואז זה יהיה בום מצב כפיתתת 😍 אנחנו אוהבים מצב כפית וזה גורם לנו להתחרפן שזה כבר פחות כיף כי אז צועקים עלי אבל לצחוק זה מקסים ותעשו את זה כל עוד אתם יכולים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה הקטע- שלומית לא בונה סוכה🤐 -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נתתי לו את השם הסופר מקורי "תקציר הקסם היהודי" -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 21:06 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי?
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול זה מזכיר שלי שבשת אחיין שלי נפל וקיבל מכה בברך ובבטן ואז הרמתי אותו ובאמצע הבכי הוא עושה לי "אבל אל תגעי לי בפצות" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחח אהבתי צריך לעשות מילון כזה באמת -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הנ(ה)לותי זאת המילה האהובה עליי שהמצאתי -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דאנג מאיפה היצירתיות -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יא וואי נשמע ממש מהמם כן לול זה מדהים וקולנוע זה אפילו לא שיעור בחירה! זה היה אמור להיות, אבל ככ הרבה רצו שזה שיעור חובה עכשיו זה די מקסים אההה נו ברור שאני יודעת דיברנו על זה המון, אתה לומד בבית הספר חמוסיון במעלות (האמת שאני מכירה בתי ספר במעלות אבל לא לפי שם איזה יופי) אה יו מקווה שסביר זה טוב כי התקבלת למגמה ממש קולית ![]() בעעע טים נוטלה מיסתורי אבל -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל במב זה מוכר כזה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
אתה המצאת את הנהלותי????? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסכים. האמת שככה לגבי כל השירים החדשים יותר שלהם אבל וואו הם אדירים -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה הפועל של להכות בנבוט -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא יודעת אני לא חושבת שהחודש יצא גיליון ואפילו ההנהלה תסכים איתי שהם אופטימיים לגבי זה אבל תכלס לא יקרה מצב כפייית אני תמיד קוראת לזה מצב חפץ רנדומלי כי כל חפץ רנדומלי שאני אגיד אני אצחק כאילו סיפרתי בדיחה -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |