![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 96 97 [98] 99 100 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 21:07 PM
|
||||||||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאוד -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להנביט? זה בעייתי -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אני פשוט אחכה שמישהו יכתוב היי ואני אענה לו כי לא מתייחסים אליי >:
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 21:08 PM
|
||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהמה הרסת לי את הסיפור ואת הילדות רגע היא לא בונה? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי! -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן ![]() עד כמה שאני יודע לפחות תשאל דינוזאורים אחרים פה אם הם זוכרים את זה מלפני 2017 ככה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש מצב כאילו שאת צודקת רוב הסיכויים אבל לא נורא מקסימום זה עצוב מאוד, אל תבינו אותי לא נכון אבל מה לעשות מצב חפץ רנדומלי זה מצב מדהיםם והכל מדהים עכשיו חוץ ממה שלו כמוני למשל אבל אני מדהים בלי קשר נראה לי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 21:09 PM
|
||||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי D: מה נשמע -------------------- בס״ד
|||||
|
|
||||||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני זוכר שזה הומצא. כאילו, אני זוכר שזה לא היה קיים פעם. אבל לא ידעתי שאתה המצאת את זה. לקבוצת הוואצאפ של ההנהלה קוראים "הנהלותים" -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ציירתי על דיסקים וזה ממש חביב מה איתך -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 21:10 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זוכרים את התקופה הזו שהיה לי כינויים לכולם
זה היה יותר מחצי שנה מגנוס פסיפלוריאן דייגו סופלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 21:10 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב יאללה מה השם של הנוד הבא?
-------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2021, 21:11 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע
מה יופי טוב אנשים עזבו מתברר שהשלומית שעל שמה השיר קיימת אוף היה לי סיפור מגניב עם רמז מקדים אפילו וכל מיני דברים וביום אין -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא סוכרת מה היה שלי -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
יאא לצייר על דיסקים זה מרגיע אני סביר מינוס כזה כי יש חג וכי יש בית ספר אבל הזמנתי אתמול פטיפון והוא אמור להגיע עוד כמה ימים (🧿) שזה מחשגז -------------------- בס״ד
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |