![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 13 2021, 22:05 PM
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוקאיי. ...סליחה אני אלך עכשיו *Cries in clintasha* -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 13 2021, 22:07 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:(
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2021, 22:07 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרהה -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 13 2021, 22:09 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי??
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2021, 22:13 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולה
סוי דורה -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2021, 22:13 PM
|
||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סתם אני ממש מבולבלת ואני ממש לא רוצה לעשות משהו שאני אצטער עליו ואין לי כוח לאנושות ולאנשים שחושבים שהם יכולים לעשות מה שהם רוצים אבל לא נורא או שכן שמצ מהמצב? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 13 2021, 22:16 PM
|
||
אני אעשה הקדשת ששת אלפים אחרי המפגש
כי יש לי תוכנית מיוחדת ✨ -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2021, 22:20 PM
|
||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא אמרת שאת לא באה בגלל אמ קקי ![]() -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 13 2021, 22:21 PM
|
||||||
אני באמת לא בלי קשר סתם אני אבוא אולי בטוח -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 13 2021, 22:53 PM
|
||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח כן איזו עלילה כזאת או משהו בסגנון אבל אני מקווה שבאמת יכניסו אותה באיזו דרך מעניינת כזאת נע אוף לא בא לי שהיא תמותת לא מגיע להה אבל נראית סדרה חמודה סהכ אין לי ציפיות לגמרי אבל נראה קליל -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 13 2021, 23:01 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי?
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2021, 23:41 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשכרה הייתי כל היום בירושלים ולא ידעתי בכלל שהיה פיגוע
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2021, 23:43 PM
|
||
אנחנו במצב ביטחוני איכסה
בשומר החומות לחות זה היה רשמי שאנחנו במצב חירום -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2021, 23:46 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אבישג
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2021, 23:48 PM
|
||
הו
היי חנה -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |