![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 14 2021, 14:49 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש מה נשמע
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא שונא אותו או משהו אבל הוא לא איזה שחקן וואו סביר כזה -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסדר אני עייפה אבל בסדר מה איתך? ![]() -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 14 2021, 14:52 PM
|
||||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אצלי נחמד כזה אני מנסחת דברימים -------------------- בס״ד
|||||
|
פורסם ב: Sep 14 2021, 14:52 PM
|
||||||||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפורום מוזיקה? המון בהצלחה :) -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 14 2021, 14:54 PM
|
||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יום מוזר לנגן במסדרון זה מוזר אממ זהו בכללי ועייפה -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 14 2021, 14:55 PM
|
||||||||||
גם אבל לא רק כי הרי רציתי להחיות קצת בפורומים אחרים, וזה לא חכמה להחיות רק אבל כן גם למוזיקה תודהה בעיקרון אני כבר יכולה לפרסם את בקשה אבל אין לי יותר מדי אשכולות מפעילים או פעילות למשך הרבה זמן בפורום אבל תודה -------------------- בס״ד
|||||||||
|
פורסם ב: Sep 14 2021, 14:56 PM
|
||
היי אבישג
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2021, 14:56 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באלי הביתה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2021, 14:57 PM
|
||||
יאאא היי גם לך אבישג אוקיי זה מוזר גם לי אבל הייהיי איך החיים מה נשמע -------------------- בס״ד
|||
|
פורסם ב: Sep 14 2021, 14:57 PM
|
||||||
חיים זה תכלס מה שיש לי לומר אמממ מה איתך? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 14 2021, 14:59 PM
|
||||||||
האמת שאצלי נחמד שמץ למה אבל נחמד והיה לי היום מבחן בעברית -------------------- בס״ד
|||||||
|
פורסם ב: Sep 14 2021, 14:59 PM
|
||||||||||
נחמד זה נחמד אה ואיך הלך? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Sep 14 2021, 15:00 PM
|
||||||||||||
את תהיי מנהלת מצוינת -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Sep 14 2021, 15:02 PM
|
||||||||||||
האמת נראה לי שהיה ממש מוצלח 🧿 בכל מקרה זה לא יהיה בתעודה לפי מה שאמרו לי עריכה לנטע: אוווו תודה הודעה זו נערכה ע"י Black Widow ב Sep 14 2021, 15:02 PM -------------------- בס״ד
|||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |