![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 16 17 [18] 19 20 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 14 2021, 18:54 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שעה פלוס זה במצטבר, זה היה בערך ארבעים דקות הלוך וחצי שעה חזור אבל כן אני חצי מתה, יצאתי לבית ספר בשבע וחצי וחזרתי עכשיו משפט פיתגורס אתה לא מוכיח אלגברית אני לא בטוחה איך הוכיחו אותו -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 14 2021, 18:55 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2021, 19:02 PM
|
||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את יודעת איך להוכיח את משפט הקוסינוסים? (אני לא) כי אם כן אז מוכיחים את פיתגורס באותה צורה כי פיתגורס זה פשוט מקרה פרטי של משפט הקוסינוסים, כי קוסינוס 90 זה אפס אז החלק האחרון של המשפט הוא אפס ככה שבגלל שזה חיבור אז זה לא משנה אני נורא גאה בזה שעליתי על זה לבד שנה שעברה שקט. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 14 2021, 19:06 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יופי של שיחת מתמטיקה נהייתה לנו פה
![]() -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2021, 19:10 PM
|
||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא אני לא יודעת איך מוכיחים את משפט הקוסינוסים וכן אני יודעת שמשפט פיתגורס הוא מקרה פרטי של משפט הקוסינוסים לא יודעת מה קדם למה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 14 2021, 19:31 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה ליצור שיחה ?
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2021, 19:33 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגידו, לפרסם 3 אשכולות בשבוע באותו פורום זה יותר מדי או שזה סבבה?
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2021, 19:35 PM
|
||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה דווקא סבבה פעם פתחתי בשלושה ימים יותר משלוש >< -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 14 2021, 19:35 PM
|
||
למה מור הלך
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2021, 19:37 PM
|
||||||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון זה סבבה מאוד אין לך מה לדאוג -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 14 2021, 19:38 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אההההה
המורה שלי בבר אילן אותו המורה כמו השנה מהמה אנחנו הולכים ללמוד טריגו ![]() ![]() ![]() ![]() אני לחוצה ויש לי עוד 8 עמודים בחוברת קיץ ועוד תרגילים לשיעורי בית מה איך עוד לא היה שיעור הודעה זו נערכה ע"י _פוף_ ב Sep 14 2021, 19:51 PM -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2021, 19:51 PM
|
||
טריגו זה מהמם
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שזה די תלוי איזה פורום ואיזה סוג אשכולות אבל באופן כללי זה בסדר -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאא איך התגעגעתי לסאונד הזה של מייקרוסופט ווינדוס
@שקד ונתנאל ויונתן אוקיי תודה לאדעת זה מרגיש לי קצת חופר כזה פשוט הודעה זו נערכה ע"י Black Widow ב Sep 14 2021, 19:52 PM -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאלא לפחות לא לפי החוברת בגרויות של ארכימדס -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |