![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 26 27 [28] 29 30 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 15 2021, 12:52 PM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נו ברור דווקא כשצריך לאכול הבטן כואבת וכשאסור היא מקרקרת -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 15 2021, 12:59 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול עכשיו הדבקתי גם את אחיין שלי עם מכופף הבננות
עידו הכול בגללך -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2021, 13:00 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחח סליחה סליחה
אני מקווה אבל שאנחנו מדברים על הגרסה ההיא של יוני בלוך גדלתי על הדיסק הזה אע אבל שיר מקסים -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2021, 13:02 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאא מה פתאום יוני בלוך
אריק איינשטיין אני הייתי שומעת כל היום את האלבום הזה מה עושותתתת האיילות בלילות הן עוצמות את עיניהן הגדולות הן שולבות את רגליהן הקלות ישנות האילות בלילותתתת -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2021, 13:04 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי עכשיו הדבקת לי את השיר הזה אופפ אהההה
אבל לא יודע היה לי את הדיסק הזה של שירים של שלום חנוך חרשנו אותו שהייתי קטןןן אבל הגרסה הזאת גם יפההה -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2021, 13:05 PM
|
||
וואי בדיוק היה לי איזה יום שבוע שעבר שנסעתי בבוקר לבית ספר ופשוט שמעתי את כל האלבום הזה
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2021, 13:06 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי?
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2021, 13:09 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת שהאימא של רפונזל יכלה לתקן הכל בעזרת משפט אחד
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אנשימים
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אוף זה מסוכן בשבילי להיכנס לפינטרסט
אני יכולה לבלות שם שעות בלסמן השראות לדברים שאני רוצה לעשות -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2021, 13:10 PM
|
||||
מהמהמה -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 15 2021, 13:11 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
והוא -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 15 2021, 13:11 PM
|
||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תחשבי על זה רפונזל קטנה ושואלת את אימא שלה למה האורות האלו מופיעים ביום הולדת שלה ואז היא עונה לה כזה "מה? היום הולדתת שלך זה מחר בכלל" בום הסרט לא קורה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 15 2021, 13:12 PM
|
||||||||
הא? לא ראיתי את הסרט -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 15 2021, 13:12 PM
|
||||||||||
אז לא משנה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |