![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 40 41 [42] 43 44 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 20:56 PM
|
||||||||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל כןןןן -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 20:56 PM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לחיות זה קשה נקודה אבל חיים -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 20:57 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סולמייט זה שקר
זה סתם תכסיס שמייקל משתמש בו כדי לענות אנשים בינוניים להחריד למרות שהם כן יכולים להשתפר אתית אבל לא הוא יענה אותם בשקט -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 20:58 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי צריכה להוריד תוכנה למחשב בשביל המרכז מחוננים ולמרות שאף פעם לא שמעתי עליה לפני שבוע שעבר זה אומר שיש למייל שלי כבר חשבון שם
מה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 20:59 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב לא נחמד פה
ביוש -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 21:01 PM
|
||||||||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אז יופי לך! -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 21:01 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אינדיד -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 21:04 PM
|
||||||||||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה סוס. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 21:05 PM
|
||
בואו נבכה יחדיו
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 21:09 PM
|
||||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללהההההההההההה ![]() וואו לא בכיתי כבר... מאז המחזור הקודם. !! סתם לא אבל באמת המון זמן לא בכיתי (שזה טוב כמובן) בזמן האחרון אני בעיקר כועסת ושוברת דברים מערכות יחסים, למשל. לכל מי שקורא ומבין אז הוא נפל קורבן לזעמה של נועם, מה לעשות. זה לא אישי נגדו. ועכשיו- ---------------- כן נעמי איך אני יכולה לעזור לך? :> תראי, יש לי כבר נסיון בלעזור לילדים בכיתה ז מחוננים בשיעורי בית. קחי את יונתן לדוגמא מתקשר פעמיים בשבוע לבקש עזרה 3> -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
יוווו
בואו נשיררררררררררררר במוצאי יום הכיפורים לוקחים פטיש ומסמרים ועד כאן אני זוכרת ת'מיליייייייייייייייייייים -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
למה יש לי כבר 2 דאבלים?
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 21:10 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vhh
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי מור!!
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
אני כבר בכיתי היום אבל זה היה לפני המחזור אז הגיע הזמן לבכות שוב!!! היי אני בכיתה ח וזה שיעור העשרה די ספציפי אז לא יודעת אם תוכלי לעזור מה הידע שלך בתוכנה Fusion 360 אם יש כזה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |