![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 42 43 [44] 45 46 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 21:20 PM
|
||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמה זמן נסיעה? למה פעם ראשונה, לא עשית עם המורה שיעורים בחושך?... חכי שתנהגי בגשם מטורף, זה מלחיץ קצת, אבל די מהנה כשקולטים שכולם נוהגים לאט, אחרת שלא נדע כן כן אמרתי למישהי בכיתה שסיימתי וקטורים למרות שלא סיימתי ולכן אתמול הזדרדרתי לענות לה על השאלה פתרתי במהירות שיא -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 21:20 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיץ תפוזים זה לא טעים אבל
זה או חמצמץ או מתוק בהגזמה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 21:21 PM
|
||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכבישים היו ריקים ומיד הסתובבתי ונסעתי חזרה אז זה היה בערך 40 דקות לא משהו משוגע, עשיתי שיעורי נהיגה ארוכים יותר אבל בלי המורה נהיגה לידי זה מפחיד יותר ולא עשיתי שיעורים בחושך, לא יודעת למה וואלה, מגניב וקטורים זה נחמד? אני דוחה את זה לאחרי החדוא -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 21:24 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף אני לא מצליחה אפילו להתקין את זה כמו שצריך
אני לא רוצה לדעת איך יהיה לי עם התוכנה עצמה. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 21:25 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 21:26 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דאי אני גם מתה על המתנות שהיא מביאה לי לחג המולד
אולי אני פשוט אמשך לבנות וזהו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 21:26 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי אני פשוט אשכנע חברה להיות איתה על המחשב מחר ואדחה את זה.
היי חנהההההההה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 21:27 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי 3> מה נשמע? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 21:28 PM
|
||||||
סבירררר מה איתך -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 21:28 PM
|
||||||||
סביר גם אני מותשת מאוד ומחר יום שישי ויש לי בחילה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 21:30 PM
|
||||||||||
יו גם אני. היי פייב. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 21:34 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך אני יכול לעזור הבוסית שלי ביקשה שאני אתקין לה אוטוקאד -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 21:34 PM
|
||||||
אה בדיוק הצלחתי אני ממש מרוצה מעצמי תודה בכל מקרה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 21:37 PM
|
||||||||||
די ארוך, בעיקר לנהיגה בלילה בסדר, מתרגלים מהר לנהיגה בלילה אם הכבישים ריקים זה בכלל נחמד כשהם לא ריקים זה די מלחיץ וקטורים זה סבבה לדעתי אבל אני נהנה מהכול מסתבר אפילו סדרות והסתברות idk חדוא זה יפה מאוד -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 21:39 PM
|
||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מלחיץ באופן כללי כל הנהיגה הבין עירונית הזאת מהיר לי סדרות זה אהבה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |