![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 43 44 [45] 46 47 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 21:54 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 21:56 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 21:56 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו יאנגבלאד זמר כזה מדהים
נראה לי הוא הפייבוריט שלי החודש -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 22:01 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי היה מקסים תכלס
אתמול יצאתי עם חברות והברזתי לאחרות צמתי אהל עמדתי למות בשעות האחרונות ועדיין לא שברתי וביום שני אני בת 12 מה איתכם -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 22:02 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול מחקו את התגובות של ליאור ושלי בלינקייה של טו"ק מאחד באפריל ונעלו את האשכול. מקסים.
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 22:05 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אצלי היה לא משהו אבל למי אכפת יאא נכון מזלט @אם קיי מחשגז -------------------- בס״ד
|||
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 22:06 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי אבל אתמול יצאתי עם חברים וזה גרם לי להרגיש לאיזה ארבע שעות שאשכרה יש לי חיים איזה יופי
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 22:07 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מבין את האנשים האלו
הוא מדבר אלי לא יפה ואז מצפה שאני אעזור לו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
למה לאאא ספרי לנו תודה תודה 3> -------------------- 💋
|||||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
/:
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 22:08 PM
|
||||
מה קרההה -------------------- 💋
|||
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 22:08 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שום דבר -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 22:11 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
|
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 22:12 PM
|
||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאא תודה יו קורטיל'ה ויאנגבלאד 3> אוקיי אנשים מי מתנדב להאזין למעט הרבה סיפורי אמקיי -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 22:12 PM
|
||||||||
נעע יצאתי עם כמה ילדים מהשכבה שלי (שברצינות אף אחד לא זכר איך קוראים לי ומי אני) ובעיקרון המטרה הייתה לחזור הביתה מאוחר בשביל לישון יותר ואז כשאני אקום ישארו רק כמה שעות לצום אבל אני גרה בקצה אחד של הישוב ואנחנו הלכנו לקצה השני ולא ידעתי מה השעה אז רצתי הביתה קיצר יום אחר כך קמתי והייתה לי סחרחורת מטורפת אז שברתי את הצום כי הייתי חייבת לשתות ולא יודעת, פשוט לא היה נחמד ככ -------------------- בס״ד
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |