![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 48 49 [50] 51 52 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 00:24 AM
|
||||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין כאן? -------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 00:40 AM
|
||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא להאמין אבל כן -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 00:44 AM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״לילה טוב שון״ אבל לא ישנה
חיחחח (למען הסר ספק אני מכיר את השיר.זו בדיחה) -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 00:54 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם זה לא היה אתה הייתי חושבת שזה ברצינות... -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 01:08 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלומית? זאת את? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 02:11 AM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו ער ויש לו קישור לאלאדין המצויר בדרייב?
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 02:43 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילו
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 04:04 AM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
?,
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 07:10 AM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי לצבוע את המאחורה של השיער לאדום
אבל אסור לנו בבית ספר כי "בית ספר זה לא קרקס" פפפ תודה באמת -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 07:22 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אימאא החתולה הזאת חולת צומייי
|
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 07:22 AM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוכה מה זה התירוץ המוזר הזה אצלנו אומרים שזה "מסיח את הדעת" בגלל שזה צבעוני אבל אני לא מבינה מה ההבדל בין נגיד לצבוע את השיער בכחול לבין ללבוש חולצה כחולה זה צבעוני ומסיח את הדעת באותה מידה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 07:27 AM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 07:34 AM
|
||||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ומילא אם הייתי רוצה לצבוע את כל השיער זה רק המאחורה של השיער אפשר לחשוב כאילו כל מה שאנשים עושים זה לבהות בשיער שלי -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 07:39 AM
|
||||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןן זה אפילו לא מעניין אף אחד אני צבעתי אגב אני עם שיער צבוע שנה כמעט ולא העירו לי אף פעם הידד -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 07:42 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי לצבוע את כל השיער לירוק
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |