![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 55 56 [57] 58 59 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 12:07 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יופ יופי את יודעת שהתינוק של נירוונה תובע אותם? הוא כבר לא תינוק עכשיו כמובן אבל ההוא שנמצא באלבום שלהם -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 12:08 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ל"נירוונה הלהקה הכי טובה בפער במוזיקת גארנג' ואחריהם סאונדגארדן" חנה - כן, קוראים לו ספנסר אלדן אבל לפני כמה שנים הוא אמר שהוא מבואס שהוא לא קיבל כסף על זה אז נראה לי שהוא תובע אותם בשביל כסף אבל רק לדעתי הודעה זו נערכה ע"י Black Widow ב Sep 17 2021, 12:09 PM -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 12:08 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסתכל מעבר למה אתה רואה אבל בעצם זה טוב מידי אני רוצה אותה לעצמי -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 12:11 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רעיון
נוב מדרגה ראשונה -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 12:11 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ יש giphy אבל כלום אופציות וללוגואים דווקא יש אחד מצוין pixlr דומה מאוד לפוטושופ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 12:12 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה ezgif זה אתר ממש אחלה להסביר ולעריכת גיפים just sayin
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 12:14 PM
|
||||
אוף למה הגיף השלישי בחתימה שלך זה שזורקים לו משהו על הראש עושה לי עצוב -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 12:15 PM
|
||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא ממש אוהב אותו מבולגן לי מדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 12:15 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה כח הזמרים בישראל מוציאים שירים בינלאומיים מה
נועה קירל מרגי סטטיק ובן אל ועכשיו אליעד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 12:16 PM
|
||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מפתחותתת וזה גם בגלל שמייקל סרה הפני ינשוף הזה יוצא נמושה בכל טייק אפשרי אבל זו לא אשמתו שוואלס שיכור. ![]() יובל אממ כן הוא די מבולגן מסכים אבל הוא בהחלט שימושי ויותר אפשרויות מגיפי -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 12:17 PM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי הם חולמים בגדול גדול מדי ועוד מעט הבלון יתפוצץ כמו הבלון של רון שהתפוצץ כי הוא רצה שהוא יהיה גדול כמו השמש -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 12:18 PM
|
||||||||
אבל אבל הוא נראה מידי מסכן כשהוא ככה ![]() -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 12:21 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כזה מסתכלת על פלייליסטים ישנים שלי ונזכרת בתקופה האפלה הזאת בחיים שהייתי שומעת רק וואן דיירקשן
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 12:24 PM
|
||||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי אתה עושה קטעים בנוד וזה נורא נורא מגיע לך -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 12:24 PM
|
||||
אני מתה 😂😂 -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |