![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) 1 [2] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 23 2021, 10:59 AM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ביככ
לא יכולתי לבוא אבל נשמע שהיה לכם כיף עוד כמה זמן אייקון הבא? אליו אני אבוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2021, 13:00 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, בואו נראה... אני מניחה שזה הרגע שאני אכתוב מה עשיתי מהרגע שהתעוררתי, לא?
אז, התעוררתי בשעה שבע וחמישה למרות שביקשתי מאבא שלי להעיר אותי בשבע. חמש דקות לא ממש ישנו כלום, נכון? אחרי שהתקלחתי וכל ההתארגנויות שהייתי צריכה לעשות, יצאתי. באיחור. באיחור בשבילי, אפשר להגיד, כי רציתי להגיע לדיזינגוף סנטר בתשע ובסוף הגעתי בעשר :( פגשתי את פלג 3> והסתובבתי איתו ואז גם נפגשתי עם ריין אבל בדיוק הייתי צריכה ללכת למפגש כי השעה הייתה רבע לאחת עשרה אז הלכתי למפגש ואיחרתי, שוב והכניסו אותי בלי כרטיס כי הייתה להם בעיית אינטרנט וזה והיה מדהים במפגש, והגענו למקום שני! ואז הלכנו לדיזינגוף סנטר (שוב) ובדרך פגשנו את ורד 3333> והיה מדהים, באמת שהיה מדהים. והיה כל כך כיף וקניתי שתי שרשראות חדשות! נשארתי בסנטר עד חמש וחצי ובשש הגעתי הביתה ובסוף הלכתי לחברים למרות שהייתי ממש עייפה וכשחזרתי הביתה בתשע ישר נרדמתי. -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2021, 15:45 PM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
איתמר כבר פירט מה עשינו אז אני רק אגיד שהיה כיף.
חוץ מזה אנטרקטיקה היתה צריכה לנצח, זאת לא שאלה אפילו. -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2021, 19:44 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז אני קמתי ב7:45 בערך,
בהתחלה די נכנסתי להיסטריה שגיליתי שקניתי כרטיסים לא נכונים היה בתכלס ממש כיף אני מקווה שפעם הבאה תיהיה עוד פחות משנתיים. -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |