![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגעתי למאה הודעות!🥳 מוקדש ל...
"יערה אוונס רייבנקלו💙💙💙" כי היא רייבנקלואית ואנחנו מכירות אישית וחברות ממש טובות✨ והיא אוהבת BLACKPINK! "ליה036" כי היא מדהימה והפאנפיקים שלה ממש טובים🤗 "נקמת האלפקה" כי היא קיבלה אותי לקבוצת האסטרונומים🪐 "Biana248" כי היא אוהבת KotLC! היא ממש נחמדה ו... כי הכינוי של הוא 'ביאנה' !!!!💙😅 "חפרנית" כי היא ממש נחמדה, רייבנקלואית וכתבנו פאנפיק ביחד!😁 "Sophie Foster" כי היא פשוט מושלמת! היא נתנה לי ככ הרבה השראה! היא אוהבת KotLC והפאנפיקים שלה מדהימים! ![]() "Princess of the Panfics" כי בזכותה אני בטאית והיא עזרה לי להתמצא כאן בפורטל!💕 "פרופסור מקגונגל123" כי היא נפלאה! והפאנפיק שלה "אלפים וקוסמים" מהמםםםםםםם! לכו לקרוא אותו!🌜 "הרמיוני-פוסטר" כי היא אוהבת KotLC! "harry potter111" כי היא גם אוהבת KotLC! בקיצור.. היא נהדרת!!😊 "ריילי וויזלי" כי היא ממש מהממת וחפרנו אחת לשנייה בינשופים על KotLC ובית הינשוף!📚 "cat13" כי היא ממש נחמדה והיא הראשונה ששלחתי לה ינשוף😇 "LiliPoter" כי אנחנו מכירות אישית והיא נחמדה בטירוףףףףף!💖 "כינוי נובי רנדומלי" כי היא אוהבת KotLC! והיורשים! ורפונזל!💜 ולעוד המון משתמשים שהיו נחמדים אליי ![]() ולכל המשתמשים שאוהבים KotLC (טוב... שמענו, שמענו🙄) בקיצור...(טוב, בקיצור זה כבר לא יהיה😅) תודה על הכל! נתראה בהקדשת מאתיים😉 נ.ב- המשתמשים הם לא לפי הסדר. שלא תחשבו שיש לי העדפות או משהו😄 יום מקסים וסליחה שחפרתי! -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2021, 18:25 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהלן (: אחלה של הקדשה, אבל לצערי אני נאלצת לנעול לך אותה כיוון שהיא עוברת על חוקי הפורום.
2. אשכולות הקדשות ייפתחו רק בכפולות של 1,000 הודעות. כל אשכול אחר יינעל. -מתוך חוקי הפורום בפעם הבאה, לפני פתיחת אשכול, ממליצה לך לקרוא את חוקי הפורום ולוודא שאת אכן יכולה לפתוח את האשכול הזה. המשך גלישה מהנה, הנהלת Hportal -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |