![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 25 2021, 22:07 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
When September Ends פעילות *נוסח בלשון נקבה מטעמי נוחות אך פונה לכולן וכולם! Summer has come and passed The innocent can never last Wake me up when Septe- רגע למה עצרת? אנחנו אוהבות את השיר הזה! גם אני, גם אני. אז היי לכן, משתמשות יקרות שלי, הייתן מאמינות שעבר כמעט חודש מאז תחילת הלימודים?! איך עבר עליכן חודש ספטמבר עד עכשיו? מקווה שעבר טוב, בכל זאת, החודש הראשון לשנת הלימודים. בעצם, למה שלא נסכם את ספטמבר בשיר? אני נניח, אסכם את ספטמבר בשיר Lithium, כי בשיר הזה מתייחסים למצבי רוח משתנים, שלרוב אנשים עם הפרעה דו קוטבית חווים. ונכון, אולי אין לזה קשר לחודש ספטמבר או אליי, אבל במהלך החודש המצב רוח שלי השתנה בשנייה, הייתי שמחה לרגע אחד ואז לרגע אחר עצבנית. וזה די מסכם לי את חודש ספטמבר. יופי, מה הקשר אלינו? צ'יל אז ספרו לי על השיר שמסכם לכן את חודש ספטמבר עבורכן! יש לכן שבוע להשתתף, ועל השתתפות תקבלו 100 חרמשים מזניבים! אז צאו לדרך! הנה הטופס:
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 25 2021, 22:18 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: חנה Alien
השיר שבחרתי: born to be free -van morrison למה הוא מסכם לי את חודש ספטמבר: אז ספטמבר זה החודש של תחילת הלימודים וזה. יש כאלו שבסוף החודש כבר רוצים שהלימודים יתחילו, אבל אני על החודש על הראשון כבר הבנתי שאני לא בנויה ללימודים, אני נולדתי כדי להיות חופשיה :) הארות/הערות/גרין דיי ולהקות נוספות: סקרופיונססססססס -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 25 2021, 22:31 PM
|
||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: אלכס ביונסה
השיר שבחרתי: Up&Up של קולדפליי למה הוא מסכם לי את חודש ספטמבר: החודשים האחרונים שלי היו ממש עמוסים ומתישים ובחודש ספטמבר הכל סוג של נרגע אז הצלחתי סופסוף לנשום קצת ולהיות קצת יותר אופטימית לחודשים הבאים הארות/הערות/גרין דיי ולהקות נוספות: ✌️ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 25 2021, 22:38 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: אור בצד
השיר שבחרתי: אז זה ממש לא הסגנון שלי (ומי שמכיר אותי, או דיבר איתי אי פעם אמור לדעת) אבל למען האמת Maggie Lindemann - Pretty Girl למה הוא מסכם לי את חודש ספטמבר: אז שנה שעברה נוצרה לי התדמית של הילדה השקטה שיודעת הכל ו... זהו בערך, זה מה שהגדיר אותי. עכשיו זו לא אני. אני ממש לא כזאת, להפך, וכל החדש ניסיתי לשבור את התדמית הזאת ולהראות לכולם את האני האמיתית, השיר מדבר על לשבור את מה שכולם חושבים עלייך, להוכיח שאתה יכול להיות יותר (לפחות מנקודת מבטי, אבל זה היופי במוזיקה) והאמת נראלי הצלחתי די טוב, להוכיח שאני כן חנונית ברמה קיצונית, אבל שאני גם ממש לא בנאדם שקט, ולגרום לאנשים אחרים להבין יותר לעומק מי זאת באמת אור, ומה היא מאמינה בו, מה היא לא, מה העקרונות שלה ובעצם את מה שבאמת מגדיר אותי, שזה אני, לא החברה הארות/הערות/גרין דיי ולהקות נוספות: אוקיי זה היה יותר עמוק משהתכוונתי... אה כן וגרין דיי מי לאב!! -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 25 2021, 23:23 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: אלכס, Alex_Rain
השיר שבחרתי: Boys Will Be Bugs למה הוא מסכם לי את חודש ספטמבר: זה שיר שמסכם לי בכלל את השנה האחרונה, אבל הוא גם מתאים לספטמבר. השיר מדבר על נער בן 14 שמרגיש בשינוי בהתנהגות שלו; הוא מתחיל להיות יותר מרדני ויותר עוקצני והוא מתחיל להיות ולהתנהג כבן נוער. אני מרגישה באותו שינוי ואני חושבת שהשיר מאוד מתאים לי בתקופה הזאת. אני יכולה ליחס את השיר הזה ספציפית לספטמבר מאחר וחגגתי יום הולדת 14 באותו חודש. הארות/הערות/גרין דיי ולהקות נוספות: מתה על גרין דיי, להקה מדהימה ![]() ![]() -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 26 2021, 09:24 AM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: אנה, ליה036
השיר שבחרתי: Best Day Of My Life של American Authors למה הוא מסכם לי את חודש ספטמבר: כי זה בעצם מסמל שלמרות שספטמבר נגמר, השנה יהיו עוד הרבה אירועים ושהימים הכי טובים בחיי (אולי לא בחיי, אבל לפחות בשנה הזאת) עוד יגיעו. הארות/הערות/גרין דיי ולהקות נוספות: מממ כרוב -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 20:38 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: נעמי בצד
השיר שבחרתי: כל השבוע מרגיש כמו שבת למה הוא מסכם לי את חודש ספטמבר: חחח האמת שלא ממש קשור למילים האחרות חוץ מלשם של השיר ואני גם לא זוכרת אותן אבל שמעתי את זה ברדיו וזה הזכיר לי את ספטמבר כי ימי השבוע היו נורא מבולבלים ורוב הזמן היה חופש ולכן כל השבוע הרגיש כמו שבת:> הארות/הערות/גרין דיי ולהקות נוספות: -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |