![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (158) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 30 2021, 21:30 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"היי," אמרתי בחיוך רחב ושוב הסמקתי.
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2021, 21:36 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בכל יום אחר כנראה שהייתי צורח מהתרגשות אבל אוסטין עדיין היה בחדר ולכן רק חייכתי אליו בחזרה. יצאתי מהביתן וסגרתי את הדלת. "למה אתה פה?" שאלתי מבולבל והסתכלתי על הרצפה על מנת לא להסמיק יותר מדי.
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2021, 21:40 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חייכתי שוב. "אני, אממ..." גימגמתי.. "רציתי - אה - להזמין אותך לדייט." הלב שלי דפק כל כך חזק והסתכלתי על הרצפה במקום עליו
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2021, 22:28 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הופתעתי מניקו יהרמתי את ראשי מהתלהבות.
"כ-כן, אני אשמח," חייכתי חיוך רחב. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Sep 30 2021, 22:30 PM
|
||
חייכתי וכמעט התפוצצתי מאושר מבפנים. "ח-חשבתי על היום בערב. זה מתאים לך?" גימגמתי, עדיין בחוסר ביטחון
|
|
פורסם ב: Sep 30 2021, 22:40 PM
|
||
שתקתי וחייכתי חיוך רחב אפילו יותר.
הנהנתי לו והינחתי את היד השמאלית שלי על עורפו. ליטפתי לו בעדינות את העורף. "כן... ברור." -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Sep 30 2021, 22:42 PM
|
||
"יאי," אמרתי בהתרגשות. "אז אני אבוא לאסוף אותך בשש וחצי. טוב?"
התחושה של ידו על עורפי היתה כל כך נעימה וטבעית -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2021, 23:33 PM
|
||
הנהנתי שנית והורדתי את היד שלי מעורפו.
חייכתי אליו אדום לגמרי פעם אחרונה לפני שהסתובבתי ופתחתי את דלת הביתן. "נתראה אחר-כך," לחשתי. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 07:35 AM
|
||
"נתראה," אמרתי בשקט ורצתי בחזרה לביתן בהתרגשות.
|
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 20:34 PM
|
||
אממ נראלי אני אדלג לשש וחצי בשביל שזה לא יהיה משעמם
------- בהיתי בדלת הביתן חיכיתי לניקו לאחר שכבר התקלחתי והייתי מוכן לגמרי. הביתן היה ריק כך שהרגשתי בנוח שאני לא צריך לתת לאחים שלי הסברים למה אני לא בביתן. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 20:56 PM
|
||
התארגנתי ולבשתי את הבגדים הכי טובים שלי. יצאתי לביתן אפולו, לא מאמין שאני באמת יוצא לדייט עם וויל סולאס. בשש וחצי בדיוק דפקתי על הדלת בביתן שלו.
|
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 21:29 PM
|
||
קמתי ישר אל הידית, נשמתי נשימה עמוקה מלחץ ופתחתי אותה.
"היי," חייכתי אל ניקו, שלבש בגדים יחסית חגיגיים עבורו. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 21:30 PM
|
||
"ה-היי," גימגמתי. "אתה מוכן?"
|
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 21:34 PM
|
||
"כן." יצאתי מהביתן והסתכלתי עליו עד שעיניו נפגשו בשלי.
בהיתי בו למשך כמה שניות בצורה קצת מטופשת. "אז..." מלמלתי בלחש ושתקתי שוב. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 21:36 PM
|
||
"אז..." אמרתי בחיוך והסמקתי קצת
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |