![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (158) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 21:41 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החזקתי לו את היד שעדיין היתה חבושה מהבוקר והחזרתי לו חיוך.
התחלתי ללכת איתו רחוק מהביתנים מבלי לדבר איתו יותר מדי על מנת לא להביך את עצמי. הרגשתי שאני מתפוצץ מבפנים ורציתי להאמין שגם הוא ככה. ובשלב מסוים התחלתי להזיע אפילו שבכלל לא היה חם. -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 21:45 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרגשתי את היד שלו מתחילה להזיע. יכול להיות שגם הוא לחוץ מזה? לא נראה לי.
"אם תרצה," אמרתי. "אני יכול לקחת אותנו לאנשהו במסע צללים" -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 21:50 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אוקיי... לא ממש משנה לי," משכתי בכתפיי.
-------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 21:53 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אוקיי," אמרתי. "תתכונן. יכול להיות שזה יהיה טיפה לא נעים."
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 21:57 PM
|
||
נשמתי עמוק ועצמתי את העיניים לכמה שניות.
מעולם לא יצאתי לדייט בעבר ובטח שלא עם גבר כך שלא ידעתי ממש איך להתנהג. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 21:59 PM
|
||
החזקתי לו את היד חזק יותר וצעדתי לתוך צללית של עץ. לכמה רגעים עברנו בתוך חלל עם צללים וקולות לא ברורים, וכמה שניות לאחר מכן יצאנו מצל של עץ אחר, הפעם בחוף ים לא רחוק משם.
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 22:15 PM
|
||
רק החזקתי לו את היד מבלי להגיב. כי בכלל לא הבנתי דבר.
"נ-ניקו?" -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 22:16 PM
|
||
"כן?" הסתכלתי עליו.
|
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 22:20 PM
|
||
היזזתי את השיער שלי לאחור והסתכלתי ישירות אליו. אך פתאום הרגשתי שאני לא מסוגל לדבר בכלל... או שאני לא זוכר מה רציתי להגיד. יופי, וויל.
והוא בהה בי במבט מעט מבולבל. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 22:22 PM
|
||
"א-אתה בסדר?" שאלתי. אולי לא היה רעיון טוב לקחת אותו במסע צללים?
|
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 22:27 PM
|
||
"כן... זאת אומרת, אני מקווה," שיקרתי.
למעשה, פחדתי מעט, המקום הזה הלחיץ אותי. אבל לא אמרתי לו על מנת לא לבאס אותו. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 22:31 PM
|
||
"מה קרה?" שאלתי. שיט. הרסתי את זה.
|
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 22:36 PM
|
||
"כלום, הכול בסדר."
אני כמעט בטוח שזה לא עבד עליו, אבל הדבר האחרון שרציתי זה שהוא ירגיש רע עם עצמו. כי זה לא שהיו לו כוונות רעות בשום צורה, להפך. ואני לא רוצה לגרום לו לחשוב שכן. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 22:37 PM
|
||
"וויל," אמרתי בתחינה. "אני ממש רוצה שהדייט הזה יהיה מושלם. גם בשבילך. אז אם משהו מפריע לך, בבקשה תגיד"
|
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 22:44 PM
|
||
"אני בסדר!" אמרתי.
הסתכלתי עליו כשהפנים שלי היו כל-כך קרובות לשלו וחייכתי בשביל להרגיע אותו. -------------------- בס״ד
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |