![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (158) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 22:49 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיגע אותי שהוא לא אמר לי מה מציק לו, אבל החלטתי להניח לזה. "רוצה לשבת?" שאלתי והצבעתי על החול.
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 23:09 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"כן," הלכתי איתו והתיישבתי על החול.
הרגשתי מן תחשות הקלה באיזשהו אופן. -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 23:10 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התיישבנו יחד על החול, קרוב למים.
הסתכלתי עליו ואז על השקיעה. עדיין לא האמנתי שזה באמת קורה. "וואו," אמרתי. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2021, 21:17 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסתכלתי בעיקר עליו צופה בשקיעה, אבל למעשה הוא לא ממש שם לב.
-------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Oct 2 2021, 21:23 PM
|
||
"אני די לחוץ," הודיתי. "לא הייתי בדייט כבר איזה שנה. תנסה לסלוח לי אם אני מתנהג מוזר?"
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2021, 21:41 PM
|
||
הרגשתי פתטי. מעולם לא יצאתי לדייט בעבר.
ואני מניח שזו הסיבה למה הרגשתי כל-כך מבולבל ליד ניקו. אני לא יודע מה זה להרגיש אהבה כלפי מישהו, או לפחות לא ידעתי. "הכול טוב," לחשתי בשקט כך שהוא כמעט ולא שמע. ופתאום, הרגשתי כבר יותר טוב והפסקתי להזיע כל-כך הרבה. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Oct 2 2021, 21:42 PM
|
||
"טוב, אני מניח שאתה יותר מנוסה בזה ממני," אמרתי במשיכת כתפיים. קיוויתי שאני אכן לא מתנהג מוזר.
|
|
פורסם ב: Oct 2 2021, 21:45 PM
|
||
"הממ... אני לא מנוסה בכלל," אמרתי, ורציתי להרוג את עצמי לאחר מכן.
-------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Oct 2 2021, 21:46 PM
|
||
"באמת?" הסתכלתי עליו בהפתעה.
|
|
פורסם ב: Oct 2 2021, 21:52 PM
|
||
"יאפ," משכתי מעט את השיער שלי לאחור וניסיתי לא לדבר על זה יותר מדי. למרות שזה לא אמור להיות משהו מביך מדי, אבל לפו הקול של ניקו, הבנתי שזה די הפתיע אותו.
------- -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Oct 2 2021, 21:55 PM
|
||
הוא נראה די מובך.
"זה לא מוזר או משהו," אמרתי במהירות. "אתה פשוט נראה כמו אחד שהרבה ירצו לצאת איתו. כמה בנים הומואים עוד יש במחנה בכלל?" -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2021, 22:00 PM
|
||
"אני לא יודע," מלמלתי, "בכל מקרה, אני לא הומו..." אמרתי ושפשפתי את העורף שלי.
ואז הבנתי כמה זה טיפשי לומר את זה. "אני מתכוון... אני גם לא סטרייט," הידגשתי את ה'לא' במשפט. "אני דו-מיני." -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Oct 2 2021, 22:00 PM
|
||
"אה," אמרתי והסמקתי קצת ממבוכה. "סליחה"
|
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 07:28 AM
|
||
הסמקתי מעט גם כן ושתקתי.
חיכיתי שהוא ידבר כי הייתי קצת נבוך מהסיטואציה, לא שזה חדש. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 08:12 AM
|
||
העלבתי אותו? אמרתי משהו לא בסדר? שוב התחלתי להילחץ. אולי הדייט הזה לא היה רעיון טוב. הרגשתי שאני מזיע
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |