![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (158) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 28 2021, 22:16 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגעתי למסקנה שאני חייב לעצור את הרגשות שלי כלפיו. אני לא יכול להתאהב ככה במישהו סטרייט. לא שוב.
השאלה היא רק... איך עושים את זה? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2021, 22:33 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי נואש מלחכות למישהו שלא יגיע לכאן בכלל.
תהיתי האם ניקו חשב עליי בעבר. ובכן, ברור שלו. הוא לא מרגיש משהו לכל אחד, הוא לא כמוני. וזה מביך שאני שאני בכלל מחבב אותו. הוא לא אמור להיות עסוק בדברים ואנשים טיפשיים כמוני. -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2021, 22:40 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא שלטתי בזה, אבל איכשהו מצאתי את עצמי גורר רגליים למרפאה, שוב. דפקתי בדלת.
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2021, 22:48 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פתחתי את דלת המרפאה ונדהמתי לראות אותו; את ניקו.
חייכתי אליו מעט מבולבל לראות אותו שוב כאן, אפילו מבולבל למדי. "כבר הספקת להיפצע בזרוע השנייה?" ציחקקתי במטרה לראות את החיוך היפה והרחב שלו, שתמיד יש לו כשהוא שמח או צוחק. סגרתי את הדלת באיטיות, מפני שהייתי עסוק בלהסתכל עליו. ובכן, איך אפשר שלא להסתכל עליו? עם השיער הפרוע שלו והעיניים החומות המהפנטות. ומה שעדיין לא ברור לי, למה זה מה שאני חושב על החבר הכי טוב שלי? -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Sep 28 2021, 23:06 PM
|
||
"אני, אמ, חשבתי שאולי תרצה חברה אם אין פה מטופלים?" אמרתי בהיסוס.
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2021, 23:10 PM
|
||
"האמת שאמרו לי שהמשמרת שלי תהיה ארוכה יותר היום אז כן, תוכל להישאר פה לקצת זמן," חייכתי מוסמק מעט.
אבל אני פוחד שהוא פה, אני פוחד מהמתח הזה שוב. "ב-בוא תשב." -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Sep 28 2021, 23:11 PM
|
||
התיישבתי על אחד הכיסאות וניסיתי להתחיל שיחה. "אממ..."
|
|
פורסם ב: Sep 28 2021, 23:18 PM
|
||
חיכיתי שהוא יגיד משהו. אני לא טוב בלהתחיל שיחות ובטח שלא איתו.
היפנתי את מבטי מהידיים שלי שהיו רטובות מזיעה אל העיניים שלו בפרצוף מבולבל. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Sep 28 2021, 23:23 PM
|
||
הסתכלתי עליו. "הכל בסדר?"
הרגל שלי קפצה בעצבנות והייתי לחוץ. למה באתי לפה בכלל? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2021, 23:28 PM
|
||
"כן... אני מניח," השבתי מבולבל יותר.
היסטתי את מבטי לזרוע החבושה שלו ושמתי את האצבעות שלי עליה. ושוב, יצאתי מטומטם. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Sep 28 2021, 23:31 PM
|
||
הסתכלתי על היד החבושה ועל האצבעות שלו עליה וקפאתי. בלעתי רוק. לא ידעתי איך להגיב לסיטואציה ופשוט ישבתי שם, קפוא. למרות שהיה בזה משהו נעים, בתחושה של האצבעות החמימות שלו עליי, ו..
|
|
פורסם ב: Sep 28 2021, 23:36 PM
|
||
"הפצע..." מלמלתי "הוא עוד שורף לך?" שאלתי כמובן מאליו.
זו לא הפעם הראשונה בה מישהו בא אליי בגלל פציעה כזאת ואני יודע כבר שאחרי כמה דקות כמעט ולא מרגישים כלל כאב. אבל הרגשתי שאם לא אשאל את זה, הוא פשוט ילך בלי להגיד דבר. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Sep 28 2021, 23:42 PM
|
||
"לא, זה די בסדר," אמרתי. "עשית עבודה די טובה," הוספתי בחיוך קטן ובישני.
|
|
פורסם ב: Sep 28 2021, 23:48 PM
|
||
"אני עדיין תוהה, אין לך דברים חשובים לעשות?" שאלתי מתוך סקרנות למה הוא בא לפה דווקא עכשיו.
הייתי שמח לראות אותו פה, אבל זה כן היה לי מזור באיזשהו אופן. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Sep 28 2021, 23:50 PM
|
||
צחקתי צחוק קצר ומריר. "דברים חשובים? לא ממש. אין לי יותר מדי מה לעשות פה."
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |