![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (158) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 20:03 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תהיתי למה הוא לא דיבר.
הרגשתי מובך, רציתי לקבור את עצמי באותו הרגע. זה מלחיץ אותי כשיש שקט, כאילו שעשיתי משהו לא בסדר. -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 20:10 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אתה רוצה לחזור?" שאלתי במבוכה לאחר כמה דקות של שתיקה מביכה.
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 20:20 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"לא ממש אכפת לי, מה שבא לך," משכתי בכתפיי.
הסתכלתי על השיער השחור של ניקו וליטפתי אותו מעט פתאום. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 20:22 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"תחליט אתה," התעקשתי.
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2021, 21:27 PM
|
||
החזרתי את היד שלי לכיס.
בהיתי בשמיים ונשכתי את השפה התחתונה שלי. "אז נחזור?" ------ בעעע סליחה ענקית על הדיליי, כל היום למדתי -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Oct 5 2021, 22:05 PM
|
||
"אוקיי," אמרתי
הדייט הזה היה כישלון. פשוט כישלון מוחלט. שנאתי את עצמי על כך שעשיתי אותו בכלל. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2021, 22:11 PM
|
||
הרגשתי רע עם עצמי, כי הרגיש לי שגרמתי לו להרגיש רע עם עצמו.
ואני שונא את זה, כי אני לא רוצה שמישהו אחר ירגיש רע עם עצמו בגללי. קמתי מהחוף וניקיתי מעט את החולצה שלי שהיתה מכוסה באבק וחול. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Oct 6 2021, 22:07 PM
|
||
החזקתי לו את היד ולקחתי אותנו בחזרה למחנה כשאני מלא בתחושה חמוצה על הדייט הנוראי הזה.
וכאילו כדי להוסיף על זה עוד, בשניה שהגענו הרגשתי שהכוחות שלי אוזלים ממני לחלוטין - מיותר מדי שימוש בכוח האדס שלי אחרי הרבה זמן שלא השתמשתי בו, ואיבדתי הכרה. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2021, 22:10 PM
|
||
ראיתי את פניו של ניקו והייתי המום לגמרי, "ניקו! אתה בסדר?" שאלתי בטיפשות, שכן, היה ברור שקרה לא משהו והוא לא בסדר. "לעזאזל," לחשתי.
-------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Oct 6 2021, 22:11 PM
|
||
*מעולף*
|
|
פורסם ב: Oct 6 2021, 22:22 PM
|
||
השתמשתי בכוחות ריפוי שלי על מנת שהוא יתעורר שוב.
בהתחלה לא ממש ראיתי את העיניים שלו נפתחות או האם הוא כבר בסדר. המשכתי שוב ושוב וחיכיתי לראות את עיניו נפקחות. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Oct 6 2021, 22:23 PM
|
||
פתחתי את העיניים לאט ולא עד הסוף. "איפה אני? מה קרה?" מילמלתי כמעט בלי קול
|
|
פורסם ב: Oct 6 2021, 22:25 PM
|
||
כשראיתי שהוא התחיל לדבר, חיבקתי אותו ישר בלי היסוס.
אולי זו לא הפעם הראשונה וגם לא השנייה בה מישהו מאבד הכרה מולי, אבל פשוט פחדתי שקרה לו משהו. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Oct 6 2021, 22:36 PM
|
||
חיבקתי אותו בחזרה, מופתע. "מה קרה?" שאלתי
|
|
פורסם ב: Oct 6 2021, 22:40 PM
|
||
"אתה שואל אותי?" שאלתי, מפני שאפילו לי לא היה מושג מה קרה לו. "רק... תשתדל לשמור על עצמך יותר," ציחקקתי מעט.
-------------------- בס״ד
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |