![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (158) « ראשון ... 135 136 [137] 138 139 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jan 31 2022, 11:49 AM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הינהנתי.
פתאום דלת הביתן נפתחה בתנופה וקיילה נכנסה פנימה. היא נראיתה נסערת. "ניקו!" קראה "מה קרה?" שאלתי "בוא רגע," היא אמרה. יצאנו מהביתן והיא לקחה אותנו לביתן שלי. הייתי בהלם. החלונות היו מנופצים, הדלת שבורה והקירות מכוסים בגרפיטי עם קללות. -------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 31 2022, 17:00 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חיכיתי להם, לא ממש הבנתי מה קרה וזה טיפה הלחיץ אותי.
-------------------- בס״ד
אבירומי • 17 • אני פיה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 31 2022, 17:08 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"שיט," מילמלתי. "שיט. מי עשה את זה?"
"החארות האלה מביתן ארס, כנראה," אמרה קיילה. "כבר דיווחתי לכירון. אנחנו נגייס חניכים ונעזור לך לשפץ את הביתן ולהחזיר אותו למצב המקורי. אל תדאג." בהיסוס גלוי היא הניחה יד על כתפי ולחצה אותה בעידוד -------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 31 2022, 18:33 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עברו כמה דקות והם לא חזרו, בשלב הזה ממש נלחצתי שקרה משהו
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 31 2022, 18:40 PM
|
||
נכנסתי לביתן וראיתי שהמצעים שלי קרועים, וגם הבגדים מהארון מפוזרים על הרצפה וחלקם גזורים. גם מבפנים היה גרפיטי, כולל כתובת אדומה על הקיר שמול הדלת: "זו רק ההתחלה".
זה היה השלב שלא יכולתי לעמוד בזה יותר. כל זה הגיע הרבה מעבר למה שהייתי יכול לסבול. כבר לא היה אכפת לי מה הם יחשבו. התקפלתי על המיטה, רועד. הכל הציף אותי ולא יכולתי לעמוד בזה. -------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 31 2022, 18:51 PM
|
||
יצאתי החוצה בשביל לחפש אותם, ראיתי שהם לא מחוץ לביתן. הלכתי לביתן האדס וכשראיתי אותו היה לי ברור מה קרה. קיילה סימנה לי שהוא בתוך הביתן ונכנסתי. לא ממש ידעתי איך להגיב, אבל באותה שנייה מה שעשיתי זה לחבק אותו.
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 31 2022, 18:52 PM
|
||
חיבקתי אותו בחזרה, עדיין רועד.
-------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 31 2022, 19:06 PM
|
||
ליטפתי את גבו, ואז התנתקתי ממנו, "יהיה בסדר," מלמלתי.
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 31 2022, 19:09 PM
|
||
"הם הרסו לי את הביתן לגמרי. ותראה מה הם כתבו. זה לא נגמר פה. איך יהיה בסדר?"
-------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 31 2022, 19:11 PM
|
||
"עדיין נוכל לטפל בזה, ואם נטפל בזה זה לא ימשיך," אמרתי.
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 31 2022, 19:15 PM
|
||
נאנחתי. הידיים שלי עדיין רעדו והתאמצתי להפסיק את זה.
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 31 2022, 19:22 PM
|
||
החזקתי את ידיו, "יהיה בסדר. תסמוך עליי."
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 31 2022, 19:23 PM
|
||
"אני רוצה להאמין לך," אמרתי בקול מיואש
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 1 2022, 11:31 AM
|
||
ניתקתי את הידיים שלי משלו אחרי כמה זמן, שהבנתי שאני כנראה לא ממש עוזר לו ולא רציתי להציק לו.
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 1 2022, 11:34 AM
|
||
קמתי. "אני אעזוב," אמרתי בהחלטיות מפתיעה
|
|
|
קפיצה לעמוד (158) « ראשון ... 135 136 [137] 138 139 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |