![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (158) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 00:16 AM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אתה צמא?" ניסיתי להעביר נושא וניתקתי את האצבעות שלי מהזרוע שלו.
בשלב הזה שמתי לב שאני מסמיק יותר מתמיד וניסיתי לשמור על קור-רוח. -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 00:19 AM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"האמת שכן," אמרתי. שמתי לב פתאום כמה הגרון שלי יבש.
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 00:28 AM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קמתי מהכסא אל השידה שעליה קנקן המים עם הקרח.
מזגתי לשתי הכוסות שהיו ליד מים. בעודי מתכוון ללכת לכיוון של הכסאות אני נעצר באמצע ומסתכל בניקו שעסוק במחשבות שלו. אני לא יכול, זה מחרפן אותי כבר; לחשוב כל הזמן עליו מבלי לעשות עם זה כלום. ומחוסר תשומת לב, נפלה לי אחת הכוסות על הרצפה. "לעזאזל," לחשתי. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 00:29 AM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קמתי במהירות. הכוס התנפצה על הרצפה והיא היתה מכוסה רסיסים.
"איך זה קרה?" שאלתי בבלבול. מצאתי מטאטא בפינה והתחלתי לטאטא את הרסיסים. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 00:33 AM
|
||
"חוסר תשומת לב," חצי צחקתי וחצי נאנחתי.
רציתי לבכות באותה השנייה. כמה פדיחות אני כבר יכול לעשות מול בן-אדם ביום אחד? "תודה." לקחתי ממנו את המטאטא. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 00:34 AM
|
||
הטיתי את הראש והסתכלתי עליו. "אתה בטוח בסדר? אתה נראה קצת..."
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 00:36 AM
|
||
הירמתי את ראשי.
"נראה קצת..?" שאלתי בבלבול. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 00:37 AM
|
||
אוי די להגיב אני מנסה לסגור את המחשב וללכת לישון.
--------------- "לא יודע. אבל אתה בסדר?" אמרתי באי נוחות. העלבתי אותו? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 00:48 AM
|
||
"אממ כן, אני חושב." שפשפתי את העורף שלי. "זה סתם... הידיים השמאליות שלי."
בשלב הזה רציתי שהוא כבר יילך. אם הספקתי לשבור כוס לידו, מה אני אעשה עוד שנייה שהוא יהיה פה? אבל לא רציתי פשוט לסלק אותו. עד שהוא כאן שוב, אני לא יכול שהוא פשוט ילך. ----- בעע גם אני אז מקסימום נמשיך מחר או משהו. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 09:43 AM
|
||
"אה אוקיי," אמרתי אבל לא באמת השתכנעתי. עזרתי לו להרים ולטאטא את שאר השברים מהרצפה
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 11:24 AM
|
||
כשסיימתי לאסוף את השברים היפנתי את מבטי אליו.
חיוך מטופש עלה על פניי משום וכנראה שדי שיעשע מעט את ניקו. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 11:29 AM
|
||
חייכתי אליו בחזרה חיוך די מטופש. הוא היה חמוד כל כך כשחייך ככה. הרגע היה מאוד מביך, ועם זאת איכשהו הוא היה גם נחמד.
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 12:13 PM
|
||
"נגמרה לי המשמרת." הורדתי את ראשי.
התחלתי ללכת איתו לכיוון דלת המרפאה ופתחתי אותה. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 12:20 PM
|
||
"אה." קלטתי את הרמז. "אז אני אלך. ביי."
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 12:48 PM
|
||
"ביי." סגרתי את דלת המרפאה לאחר שהוא יצא.
ולאחר שהוא הלך, רצתי אל הביתן שלי הכי מהר שיכולתי. נכנסתי אל הביתן שלמזלי היה ריק, ונאנחתי מתוך ייאוש ותסכול. ופתאום, רציתי רק לשכוח מהמשמרת בוקר שהיתה לי. -------------------- בס״ד
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |