![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (158) « ראשון ... 27 28 [29] 30 31 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 3 2021, 22:52 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסוף קמתי מהמיטה ויצאתי למרפאה. הינחתי שאם אוסטין לא קרא לי עד עכשיו אז הוא כבר היה בכל המשמרת במקומי והוא עדיין שם.
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2021, 22:56 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פשוט נשארתי במיטה לפרק זמן שנראה לי כמו נצח והרגשתי ממש איך אני שוקע עמוק יותר ויותר לתוך זה, בלי רצון וכוח להוציא את עצמי
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2021, 23:05 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכנסתי למרפאה וראיתי את אוסטין יושב שם. "אז אתה כאן הרבה זמן?" שאלי בהיסוס.
"אפשר להגיד," הוא ניסה לרמוז לי למרות שהתשובה היתה ברורה לגמרי. "בכל מקרה, למה לא באת?" לא ידעתי מה לענות לו, שהייתי עם ניקו, אז פשוט שתקתי. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Nov 3 2021, 23:08 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא יודעת איך להזיז את זה כאילו אני יכולה להמשיך לתאר רגשות ניקו לנצח אבל
כן --- הרגשתי אכזבה. ידעתי שהציפיות שלי לא היו הגיוניות, אבל זה לא גרם לתחושה הזו להיעלם. זו היתה הפעם הראשונה שיצאתי עם מישהו שאני באמת מחבב, והפעם הראשונה שיצאתי עם בן במקום לצאת עם בת ולהכחיש את הנטיה המינית שלי, והכל היה כל כך מבלבל ולא ידעתי מה לעשות. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2021, 23:55 PM
|
||
קיי אני אנסה לקדם את זה לאנשהו
‐--------------- לאחר שיחת נזיפה שאוסטין עשה לי וכמעט לא הקשבתי – החלטתי להתאמן על חץ וקשת. התארגנתי לאימון ויצאתי למגרש. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Nov 5 2021, 00:01 AM
|
||
הייתי חייב לדבר על זה עם מישהו, גם אם לא איתו.
יצאתי מהביתן וניסיתי לחפש מישהו שאני סומך עליו. לא שהיו הרבה כאלה. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2021, 00:06 AM
|
||
לקחתי את החץ וקשת והתחלתי להתאמן, אפילו שהרגשתי שאני לא ממש מצליח.
בשלב מסוים התחלתי להסתובב בין החניכים ולחפש מישהו להתאמן איתו. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Nov 5 2021, 00:10 AM
|
||
עברתי ליד מגרש האימונים וראיתי שם את וויל. שיט.
למרות איך שהרגשתי, לא הצלחתי למנוע מהמחשבות על כמה טוב הוא נראה בזמן האימון להשתלט על מוחי ובהיתי בו בחולמנות במקום להמשיך. אני ככ מטומטם. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2021, 00:16 AM
|
||
ראיתי את ניקו אבל הייתי בטוח שהוא לא הבחין בי ולכן לא יצרתי איתו קשר עין וניסיתי להתרכז רק באימון.
-------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Nov 5 2021, 00:18 AM
|
||
המשכתי לבהות בו בחולמניות עד שזה נעשה ממש מביך וכמה אנשים נעצו בי מבטים כי נראיתי מוזר ככה
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2021, 00:24 AM
|
||
הסתובבתי וראיתי שניקו עדיין באותו המקום ומסתכל לעברי וזה גרם לי קצת להילחץ.
התיישבתי בצד להירגע לכמה שניות כשכולי מזיע. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Nov 5 2021, 00:34 AM
|
||
נזפתי בעצמי על הבהיה המביכה והסטתי את מבטי. הלכתי משם למרות שהמשכתי להעיף מבטים לעברו כי, טוב, לא ממש הצלחתי להפסיק
|
|
פורסם ב: Nov 5 2021, 00:39 AM
|
||
כשניקו הסתכל עליי ממקודם זה גרם לי לחשוב – עשיתי משהו שבגללו הוא בא לשם?
קמתי שוב והתחלתי להתאמן בחץ וקשת, למרות שזה היה יותר קשה עכשיו כי שוב חשבתי עליו. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Nov 5 2021, 00:52 AM
|
||
שוטטתי במחנה בחיפוש אחר פרצופים מוכרים אבל לא מצאתי אף אחד. רציתי שהייזל תהיה פה עכשיו, אבל זה לא יכל לקרות כמובן.
|
|
פורסם ב: Nov 5 2021, 00:55 AM
|
||
הסתובבתי שנית וכבר לא ראיתי את ניקו בזווית העין שלי.
לא ידעתי אם זה הקל עליי או לא, אבל לא הייתי מתנגד אם הוא כן היה כאן. -------------------- בס״ד
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |