![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (158) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 15:54 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אל מי אתה מחייך?" שאל אותי אוסטין לייק.
"א-אל אף אחד," מלמלתי בהיסוס וסובבתי את הראש חזרה אל השולחן. "אוקיי. אז תמסור ל'אף אחד' שאתה צריך לאכול ואתה תמשיך לחייך אליו יותר מאוחר," הוא גיחך. "תסתום." החמצתי פנים לעברו. -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 15:58 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי שוויל מתעצבן על אח שלו אבל לא שמעתי מה הם אמרו. תהיתי על מה היה הויכוח. חזרתי לשחק עם האוכל בצלחת עד שהתייאשתי. העברתי יד בשיער בעצבנות, ואז יצאתי מחדר האוכל בצעדים כבדים.
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 16:06 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמתי לב מזווית העין שלי מישהו מהכיוון של שולחן האדס קם.
"אוקיי, פשוט תהיה בשקט!" קטעתי את אוסטין באמצע המשפט שלו וקמתי. יצאתי מהחדר וראיתי את ניקו הולך עצבני. אבל לא ידעתי מה להגיד לו, פשוט נעמדתי ביציאה בניסיון להבין למה הוא קם. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 16:12 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמעתי קול צעדים מאחוריי. הסתובבתי וראיתי את וויל. "היי," אמרתי בחיוך מאולץ
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 16:22 PM
|
||
"היי!" רצתי בניסיון לא להתחמק ממנו אך כשראיתי שהחיוך שלא לא רחב במיוחד, הורדתי את המהירות והחיוך.
-------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 16:37 PM
|
||
החזרתי את החיוך, הפעם פחות מאולץ. "מה קורה."
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 16:55 PM
|
||
שתקתי והתקדמתי שני צעדים אליו, כך שלא היינו רחוקים במיוחד זה מזה.
"אצלי מצוין, אבל..." -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 17:07 PM
|
||
,"אבל מה?" שאלתי בהרמת גבות
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 17:11 PM
|
||
בלעתי את הרוק שלי.
"אבל מה... מה איתך? אתה כועס על מישהו?" -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 18:19 PM
|
||
"לא, אני בסדר," שיקרתי. "למה?"
פתאום קלטתי כמה אנחנו קרובים. בקושי עשרים סנטימטרים הפרידו בין הפרצופים שלנו. נשכתי את שפתיי בלחץ. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 19:30 PM
|
||
"אתה משקר רק לעצמך, אתה יודע?" גלגלתי את העיניים שלי.
הרגיש לי שאני וניקו רק מתקרבים יותר אפילו שבקושי זזתי. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 19:32 PM
|
||
"אני לא כועס על אף אחד!" אמרתי. "אני פשוט..." לשנייה שקלתי להגיד את האמת. אבל לא יכולתי. זה יהיה מביך מדי. הוא ידחה אותי. "לא משנה," מילמלתי.
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 19:36 PM
|
||
"זה כן משנה." ניסיתי לעצבן אותו בכוח. אבל הרגיש לי שהוא עומד להגיד לי משהו חשוב, ולא יכולתי פשוט ללכת מבלי לדעת מה.
-------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 19:38 PM
|
||
"לא, זה לא," התעקשתי, פתאום על סף דמעות. הדבר שהכי רציתי לעשות כרגע היה פשוט להגיד לו, אבל ידעתי שהדחייה שלו תהרוס אותי.
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 19:46 PM
|
||
"ניקו..." הסתכלתי ישירות אל עיניו במבט מעט מתחנן.
אני שונא את זה שבכל פעם שיש לו משהו להגיד; הוא תמיד מנסה לברוח. -------------------- בס״ד
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |