![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (158) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 19:47 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אתה תשנא אותי אם אני אגיד לך," אמרתי. "אם אתה עוד לא שונא אותי," הוספתי בלחש
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 19:50 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אני לא אשנא אותך בשום מצב," חייכתי חיוך רחב יותר שחשף את השיניים שלי מעט.
וזו אולי הפעם הראשונה מזה הרבה זמן שלא פחדתי לדבר עם ניקו. ----- בעע יצאתי קיטשית, תתעלמי. -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 19:52 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"זה מה שאתה חושב," מילמלתי. "אוף. פשוט תעזוב את זה."
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 20:01 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מבלי לומר דבר, הלכתי משם אל כיוון הביתן שלי.
ניקו רק מחרפן אני, ואני פשוט מקשה עליו. ופתאום, גם העיניים שלי התמלאו דמעות. אבל לא הייתי מסוגל לשמוע אותו ולא להגיד לו כלום. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 20:05 PM
|
||
הלכתי אחריו והנחתי יד על כתפו. "חכה"
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 20:17 PM
|
||
הסתובבתי וצמרמורת עברה בגופי משום מה.
עיניי נפגשו בעיניים החומות והדומעות שלו שוב. "כן?" -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 20:18 PM
|
||
"איך אתה לא קולט?" מילמלתי, בכעס יותר על עצמי מאשר עליו. "אני מאוהב בך, וויל." הסתכלתי על הרצפה, מוכן לדחייה הכואבת.
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 20:26 PM
|
||
הייתי פעור פה.
היה כל-כך הרבה שרציתי להגיד, ופשוט לא ידעתי מאיפה להתחיל. כתגובה החזקתי בעדינות את היד שלו והשענתי את ראשי קדימה מעל הראש שלו. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 20:33 PM
|
||
לקחתי צעד אחורה בבהלה. הוא היה גבוה ממני בהרבה והמצב הזה הרגיש לי קצת מאיים, משום מה. "בבקשה תגיב," לחשתי. הייתי חייב לדעת
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 20:41 PM
|
||
ציחקקתי מעט בשקט, "פשוט תבין שאני לא שונא אותך," השבתי.
ובכן, להפך. הרגיש לי שהוא שונא אותי באיזשהו מקום, אבל אני פשוט לא מסוגל לשנוא אותו, לא בשום מצב, ובמיוחד שלא במצב הזה. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 20:44 PM
|
||
"אה. הבנתי," אמרתי. ניסיתי לעצור את הדמעות. למה עשיתי את זה בכלל? אני מטומטם. מטומטם מטומטם מטומטם.
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 20:48 PM
|
||
"הבנת שמה? שאני גם מחבב אותך?" גלגלתי את עיניי. "לשנוא אותך זה הדבר האחרון שאני מסוגל לעשות."
-------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 21:10 PM
|
||
"שאתה בטח סטרייט בכלל. וגם אם לא אתה בחיים לא היית מרגיש כלפיי כלום. אני סתם דביל אחד שאתה בקושי מכיר. היה מטופש לספר לך." הסתובבתי ורצתי משם בעיניים דומעות
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 21:31 PM
|
||
התגובה שלו הפתיעה אותי, בלשון המעטה.
נשארתי עומד שם המום, לבד. לא עברו יותר מעשרים שניות והתחלתי לרצוץ לעברו הכי מהר שיכולתי. אבל בשלב מסוים איבדתי אותו והתייאשתי. לא הפסקתי לחשוב על מה שהוא אמר. ניסיתי לשחזר את אותו המשפט בראש כמה פעמים וזה רק שיגע אותי יותר. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 21:54 PM
|
||
רצתי לכיוון השדות. התיישבתי על אבן ופשוט התחלתי לבכות. לא ציפיתי למשהו אחר, אבל בכל זאת זה גרם לי להרגיש נורא. כל התקוות והפנטזיות שפיתחתי בשנתיים האחרונות נהרסו ברגע אחד.
---------- בני כמה הם אגב? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |