![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (158) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 22:03 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמה שניות לאחר מכן התחלתי לרוץ אל השדות. מהר מאוד ראיתי את ניקו ורצתי לעברו.
לפני שהוא עוד הספיק ללכת אחזתי בפרק כף היד שלו. "אתה יכול להקשיב לי?" שאלתי, "לפחות לחצי דקה?" ------- אהה לא יודעת, תחליטי את -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 22:05 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
17 נניח?
--------- ניגבתי את הדמעות בגב היד השניה. "כ-כן," אמרתי בקול רועד ומשכתי באף -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 22:13 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אני אוהב אותך," פלטתי בצורה הכי פשוטה שיכולתי. "ואתה אולי הדבר היחיד שאני חושב עליו." שחררתי את היד שלו ונשמתי עמוק.
לא חשבתי שאני בכלל מסוגל להגיד משהו כזה, ועוד למי שהיה פעם החבר הכי טוב עבורי. "ואם אתה חושב שאני לא, אתה באמת דביל." -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 22:21 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התחלתי שוב לבכות, אבל הפעם משמחה והתרגשות. "ב-באמת?"
מה נהיה ממני? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 22:27 PM
|
||
הנהנתי באיטיות ואף קצת חייכתי.
איפלו שעכשיו זו בדרך כלל שעה שאוסטין רגיל לראות אותי בביתן והוא כנראה תוהה לאן נעלמתי במשך ארוחת הצהריים, לא היה לי אכפת כלל. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 22:31 PM
|
||
בלי לחשוב נצמדתי אליו בחיבוק. לא האמנתי שזה באמת קורה.
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 22:42 PM
|
||
לא התנגדתי וחיבקתי אותו בחזרה.
התעסקתי בשיער השחור הופרוע שלו תוך כדי שעצמתי את עיניי. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 22:48 PM
|
||
סובבתי טיפה את ראשי ונישקתי אותו נשיקה עדינה על הלחי, תוך כדי שאני ממשיך לחבק אותו.
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 23:00 PM
|
||
חשתי צמרמורת קלה והתנקתי ממנו מאושר ומוסמק יותר ויותר.
"אני צריך ללכת לביתן," נאנחתי. חיבקתי אותו לכמה שניות נוספות וקמתי חזרה לכיוון של הביתן שלי. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 23:02 PM
|
||
"ביי," אמרתי בפנים לוהטות מרוב סומק.
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 23:07 PM
|
||
נופפתי לו לשלום ורצתי מאושר לביתן אפולו.
ופתחתי את הדלת מבלי להגיד בכלל שלום לאוסטין ונשכבתי על המיטה, בוהה בתקרה עם חיוך גדול על הפנים שלי. "ואני בסדר, תודה ששאלת," אוסטין אמר בציניות מוחלטת. היפנתי את מבטי אליו לכמה שניות ואז חזרתי לבהות בתקרה. -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 23:08 PM
|
||
ישבתי על האבן ההיא עוד הרבה זמן ושיחזרתי בדמיון אותו אומר "אני אוהב אותך" שוב ושוב. הייתי מאושר כמו שלא הייתי הרבה מאוד זמן.
--- נמשיך מחר כי אני הולכת לישון? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2021, 20:59 PM
|
||
המשכתי לבהות בקיר למשך כמעט שעה שלמה עד שעצמתי טת עיניי באיטיות.
דמיינתי בראש שלי את הפרצוף החיוור של ניקו, שכמעט חצי ממנו היה מוסתר מהשיער השחור שלו, למעט העיניים שלו והחיוך הקטנטן שבקושי היה אפשר לראות. בדמיוני חייכתי אליו בחזרה והיסמקתי מעט. ולשם שינוי, לא רציתי לשכוח מזה ------ אהה סליחה שהמשכתי רק עכשיו כי לא הייתי כמעט כל היום בבית, אופס -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Sep 30 2021, 21:12 PM
|
||
לא נורא
אגב בואי נפגיש אותם תכף או שנדלג או משו כי סצנות בנפרד זה משעמם --- אחרי הרבה זמן חזרתי לביתן שלי. חשבתי על רעיון. הלכתי לכירון ובדקתי אם זה אפשרי, ואז הלכתי לביתן אפולו ודפקתי בעדינות על הדלת ---- אולי אני אוציא אותם לדייטטט -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2021, 21:26 PM
|
||
קמתי במהירות מהמיטה ורצתי לפתוח את הדלת.
כשפתחתי אותה ראיתי את ניקו שוב להפתעתי וחייכתי לעברו. _______ קיי סבבה מה שבא לך -------------------- בס״ד
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |